Létrehozva: 2016.11.17.

5 tipp, hogy tökéletesen működjön a férfiasság

Merevedési zavarok ellen nem csak a kék pirula segíthet! Most összegyûjtöttük néhány olyan természetes módszert, amik garantáltan növelik a férfiasságot.

Egy tanulmány szerint a merevedési zavar orvosolható, de legalábbis nagymértékben javítható életmódváltással. A libidót ugyanis a túlsúly illetve az összes káros szokás - mint például a dohányzás vagy az alkoholfogyasztás - erősen befolyásolja.

Már a fiatal korosztályt is fenyegeti

Ausztrál kutatók több éven keresztül vizsgáltak közel 1000 férfit, 35 és 80 év közöttieket. A kutatás során bebizonyosodott, hogy azok a férfiak, akik sporttal és egészséges táplálkozással javítottak az életminőségükön, megnövekedett szexuális aktivitásról számoltak be. Legtöbb esetben potenciazavaruk  is megszűnt.

5 befolyásoló tényező

Ha merevedési zavarral küzdesz, érdemes megvizsgálnod a következő tényezőket az életedben, és próbál változtatni néhány dolgon. Így nemcsak megszüntetni tudod a potenciazavart, de megelőzheted estleges megjelenését is.

1. Súly

Fontos, hogy egészséges testtömegindexszel rendelkezz. Ha kicsit túlsúlyos vagy, valószínűleg alacsonyabb a tesztoszteronszinted, mint egy egészséges férfinak, ami fontos szerepet játszik a szexuális életedben. Érdemes odafigyelni az egészséges táplálkozásra! Már csak azért is, mert a súlyvesztéssel visszatérhet az élet a pocak alatti részbe.

2. Alvás

A másik befolyásoló tényező lehet, ha horkolsz. Nem mindenki tudja magáról, hogy horkol, így érdemes megkérdezned a partnered ezzel kapcsolatban. A horkolás tulajdonképpen légzésszünetet jelent, ami megszakítja az alvási ciklust. Ez pedig nagyban befolyásolja az erekciót is. Plusz a kialvatlanság hatással van a nemi vágy alakulására is.

3. Testmozgás

Köztudott, hogy a rendszeres testmozgást végző nők szexuális élete kiegyensúlyozottabb és jobb, ellentétben azokkal, akik egyáltalán vagy csak ritkán sportolnak. Nos, ez a férfiaknál is így van. Testmozgással fokozhatod a nemi vágyat, plusz a rendszeres sport hozzásegít az ideális testsúlyhoz.

4. Egészséges táplálkozás

A diéta csökkenti a koleszterinszintet, ez pedig elősegíti a tesztoszteron termelődést. Egészséges táplálkozás mellett szinte biztosra veheted, hogy helyreáll a régi rend, újra kívánod majd a szexet és észrevehetően megnő teljesítményed is az ágyban. Fontos információ, hogy a magas vércukorszint kedvezőtlenül befolyásolja a péniszben futó idegek egészséges működését. Mivel

a fogyás mindenképpen javítja a szervezet cukorszabályozását, hozzájárul ahhoz is, hogy a már említett idegek újra a célnak megfelelően működjenek  péniszben.

5. Alkohol

A túlzott alkoholfogyasztás csökkentheti a nemi vágyakat. De egy jó hír: kevéske alkohol viszont jót tesz neki. Segít feloldódni,  erősíti az önbizalmadat, játékossá teszi a gondolkodásod, fölgerjeszti a vágyad!

Most legalább már van mire fognod az esti pohárka bort, vagy az egy üveg sört. Persze a jótékony hatást ne a hajnali vagy a kora reggeli órákban akard kihasználni!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nagy fájdalmai voltak, megműtötték Balázs Klárit

origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

mindmegette.hu

Szabad-e locsolni? 5 szívderítő locsolóvers húsvétra

mandiner.hu

Váratlan helyről kapott támogató szavakat Varga Judit

ripost.hu

Imádnivaló: így simogatta terhes pocakját Iszak Eszter

mandiner.hu

Puzsért is felhívta Bohár Magyar Péter ügyében (Videó)

origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

mindmegette.hu

Szabi, a pék 12 legjobb péksüteménye húsvétra: ezekkel a receptekkel garantált a siker

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!

SZEX & MÁS

Mi köze a narancshéjnak a párkapcsolatodhoz: Íme, a TikTok kőkemény válasza