Létrehozva: 2016.10.28.

Jobb lesz a napod: így használd ki gyorsan a reggeli merevedést

Induljon tökéletesen a nap! Egyetlen érintéssel ébreszd fel a párod, és fordítsátok a javatokra a reggeli merevedést!

A reggeli ébredés a legtöbb embernek igencsak nehezére esik. Ha rosszul indul a nap, az rányomja a bélyegét a hangulatodra. Ingerlékeny leszel, és sokkal nehezebben veszed az akadályokat. Ennek kivédésére tökéletes megoldás, ha biztosra mész, és egy hatalmas orgazmussal indulsz neki. A férfiak sokszor teljes természetességgel lépnek túl a reggeli merevedésen, mert hajnalban vagy nincs idő a szexre, vagy érdeklődés hiányában elmarad. De könnyen a javatokra fordíthatjátok, így garantáltan bombasztikus napotok lesz.

1. Üzenj az érintéssel!

Még te is félálomban vagy, de egy könnyed mozdulattal beindíthatod a pasit. Bújj hozzá kéjesen, és gyengéden érintsd meg a péniszét. Csókold meg a nyakát, és amikor már kezd magához térni, venni fogja a lapot. Mennyei érzés fogja a hatalmába keríteni, mert nincs jobb, mint erre ébredni. Ezután jöhet az orális kényeztetés.

2. Fontos a kényelmes póz!

Nem kell legakrobatikusabb pozíciókra gondolni és a Káma Szútra össze lapját felütni, hiszen mindketten álmosak és kábák vagytok. A legpraktikusabb a kanálpóz. Csak gyengéden átölel a párod hátulról, te pedig kitolod a popsid.

Tökéletesen kényelmes! Minimális mozgás, maximális gyönyör.

3. Csak az orgazmus számít!

Ilyenkor nincs helye romantikának és hosszú, kéjes öleléseknek. Egyetlen cél létezik, a gyors orgazmus. Csak erre összpontosítsatok. Ismeritek magatokat és egymást is. Olyan dolgokat csináljatok, amikről tudjátok, hogy hatásosak. Legyen az egy mozdulat, vagy egy mocskos, fülbe suttogott szó.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek