Létrehozva: 2016.07.30.

Szuperkemény lesz a férfi, ha ezeken a pontokon izgatod

Ezzel a masszázzsal a raboddá teheted a kedvesed! Mûvészi kényeztetésben lesz része, amit viszonozni is fog!

A férfi szívéhez nem csak a gyomrán és a sliccén keresztül vezet az út, hanem a bőrén át is! Ettől a 30 perces masszázstól úgy érzi majd, mintha fényévekkel közelebb kerültetek volna egymáshoz! És bár rövidnek tűnik, de ennyi idő alatt több tucat erogén zónáját érinted meg!

A bemelegítés - 5 perc

Feküdjön hanyatt kényelmesen, te pedig telepedj a feje fölé, hogy kényelmesen a kezedbe tudd venni a fejét. Kezd el finoman cirógatni a fejbőrét a körmöddel, simítsd és finoman nyomkodd végig a fülkagylóját, az arccsontját és az orrát. 

Vedd a kezedbe a fejét, mintha egy sárgadinnyét tartanál és keresd meg a tarkóján a koponya alsó részén található kis üreget. Itt több akupresszúrás pont található, ami egy kevésbé ismert, ám fontos erogén zóna a férfitesten! Finoman masszírozd át, lassan növelve az ujjaid nyomását!

Ezután húzd óvatosan felfelé az állkapcsát, hogy megnyújtsd a nyaki izmokat. A homlok közepén a szemöldökök között található az ún. harmadik szem, ami szintén nagyon fontos akupresszúrás pont. Körkörösen masszírozd 60 másodpercig, aztán térj át fél percre a halántékára. Ezzel kilazítasz belőle minden feszültséget és a szexuális energiák szabadon átjárják a testét.

A folytatás - 3 perc

Térj át a csípőtájékra, hiszen a köldök és az ágyék közötti részen nagyon fontos erogén zónák találhatók! Kezdheted a köldökével is: finoman rajzolj köré köröket mindkét irányba, de vigyázz, ez nagyon csiklandós terület! Ha lejjebb viszed a kezed, 6-8 cm-rel a köldöke alá, a húgyhólyag mellett jobbra van egy rendkívül érzékeny pont, amit a masszőrök az Eredet kapujának hívnak. Nyomd meg finoman - ez felszítja a szexuális energiákat és teljesen begerjeszti!

A combok és a törzs találkozásánál az ágyékban is rengeteg olyan pont van, ami egyben erogén zóna is: finoman mozgasd át őket a tenyered élével - ettől tombolni fognak az energiái!

Irány a felsőtest! - 7 perc

Nagy területnek tűnik, de rövid idő alatt nagyon sok feszültséget szüntethetsz meg és nagyon sok erogén zónát érintesz. Olajozd be a kezed és nagy mozdulatokkal simítsd át a mellizmát és a vállait. A csuklyásizmok a nyak tövénél rendkívül kötöttek: ezeket mindenképpen lazítsd ki. Utána térj át a kulcscsontokra: ez szintén kevésbé ismert erogén zóna, de nagyon érzékeny a csontokra feszülő bőr ezen a területen!

A mellbimbókat nem kell magyaráznunk: a férfiaknak legalább olyan érzékeny terület a testükön, mint a nőknek! Gyúrd át a mellizmát, aztán koncentrálj a mellbimbókra: finoman csípd és csavargasd meg őket!

Vedd a kezedbe az egyik karját és simogasd végig a felső karja belső felét és a könyökhajlatát! A hajlatok egyébként mindenhol máshol erogén zónák - alkalomadtán próbáld ki a térdhajlatán...

A karja után masszírozd végig a tenyerét és az ujjait, aztán jöhet a lényeg!

Az igazán erotikus rész - 10 perc

Vedd a kezedbe a péniszét: bár valószínűleg alaposan ismered, van néhány pont, amit semmiképpen nem hagyhatsz ki a kényeztetésből!

Ilyen a makk, ami majdnem annyira érzékeny, mint a nők csiklója. A makk pereme, különösen a frenulumnak nevezett rész, ahol egy vékony csíkot látsz a húgycsőnyílás alatt. A herezacskó, amivel nagyon finoman kell bánni, de ha eltalálod a módját, úgy rándul össze az érintésed alatt, mintha táncolna! És természetesen a gátizom, ami a férfiak G-pontja a herék és a végbélnyílás között.

Síkosítsd be a kezed és fogd meg szorosan a tövénél, majd csúsztasd felfelé a makkig néhányszor! Aztán engedd el és használd a körmeidet: a herezacskótól a makk csúcsáig cirógasd végig és keresd meg a herékoldalában az ekkorra már megkeményedett ondóvezetékeket! Játsz rajtuk egy kicsit, mintha húrok lennének: ettől az érzéstől teljesen elveszíti a fejét!

Innen még fokozható az édes kínzás: keresd meg a gátizmán található legérzékenyebb pontot és tartsd nyomva egy kicsit erősebben, hogy végképp pályára állítsd az orgazmus felé!

Ekkor visszatérhetsz a péniszéhez: határozott, de persze gyengéd mozdulatokkal masszírozd az aljától a tetejéig, majd vissza, úgy, hogy a csuklóddal végezz közben csavaró mozdulatokat. Mind a két kezed használd, hogy a makkját is ingereld közben - ettől hamarosan kitörő orgazmusban lesz része!

A levezetés - 5 perc

Még mindig nincs vége! Miközben elernyed a teste, finoman gyúrd át a combizmait és a vádliját, különösen a belső hajlatokra figyelve! A belső bokacsont és az Achilles-ín szintén kiemelt, de elhanyagolt erogén zóna: hullámokban önti el a testét a kéj, ha orgazmus után itt masszírozod! Végezetül olajos kézzel csavargasd át a lábujjait.

Ezzel a szeánsszal tökéletesen kiszakítod a hétköznapokból és különleges élményben részesíted! Kizökkented a szexuális rutinjából, ami a fantáziájának és a kreativitásának is jót tesz. És olyan szerelmes lesz beléd, mint még soha!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Hihetetlen, hogy milyen medencéket hozott létre a feltörő termálvíz - képek

origo.hu

Itt van Oroszország válasza az Amerikai segélyre

borsonline.hu

Elérkezett a pillanat, amire mindenki várt: óriási örömhírt jelentett be Krausz Gábor és Mikes Anna – fotó!

hirtv.hu

Deutsch Tamás figyelmeztet Magyar Péter kapcsán + videó

ripost.hu

Őrült tavaszi szerelem: 3 csillagjegyre most igazi boldogság vár

hirtv.hu

Ilaria Salis újabb nyílt levelet írt magyarországi börtönéből

origo.hu

Mikes Annát ölelgeti Krausz Gábor újabb képén, nagy hírt jelentett be

mindmegette.hu

Bezárja az összes önkiszolgáló kasszáját, visszahozza a hagyományos pénztárakat ez a bolt

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól