Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2016.07.11.

6 dolog, amit egy pornórendezőtől megtanulhatsz

A felnõttfilmek világa varázslatos, ám nem szabad összekeverni a való élettel! Így nézz pornót, ha technikákat szeretnél ellesni belõle.

Az askmen.com vendégszerzője sokat dolgozott a felnőttfilmes iparban: egészen konkrétan pornófilmeket rendezett. A legfontosabb tapasztalatait pedig összegyűjtötte egy cikkben, mindenki okulására. 

Soha ne veszítsük szem elől, hogy a pornófilmek a lehető legtöbb ember ízlését akarják kiszolgálni, de ez nem sikerülhet mindig! A valóságban a hálószobában nem tökéletes sminkben, alaposan kidolgozott világítással várjuk a párunkat, és az is lehet, hogy ami nekünk nagyon tetszik és legszívesebben azonnal kipróbálnánk, az a partnerünket inkább elriasztja. 

1. Mindenkinek van valami kattanása 

A jó szexhez elengedhetetlen, hogy kommunikáljunk a másikkal: egyébként lehet, hogy soha nem derül ki, hogy mi az, ami igazán izgatja és mi az, amit soha nem szeretne kipróbálni. Ha ezek a dolgok (főként a negatívak) "élesben" derülnek ki, az akár hosszú távon is súlyos károkat okozhat egy kapcsolatban, ezért sokkal kifizetődőbb megelőzni őket. Sokszor még az olyan dolgokra is meglepően nyitott lehet a partnerünk, amit csak félve merünk neki bevallani, de ha nem mondjuk, hanem meglepjük vele, azzal csúnyán fel lehet sülni. 

2. A kamera nem a hálószobát mutatja! 

Azok a pózok, amik remekül festenek a képernyőn, a való életben nem ugyanúgy zajlanak, mint a kamerák előtt. A lányok a lovaglás közben nem a nézőt igézik, és a kutyapózban sem a kamerának játszanak a szereplők. A pornós beállítások általában sokkal kényelmetlenebbek és megterhelőbbek, mint a természetesek, csak a modellek sok edzéssel, hajlékonysággal és gyakorlással megtanulták, hogy hogyan tudják ezt kivitelezni. Ne akard mozdulatról mozdulatra utánozni őket! 

3. Légy résen! 

Meglepően könnyű szex közben leamortizálni egy hálószobát vagy egy lakást: az átlagos berendezési tárgyakat nem arra tervezték, hogy elbírják  egyszerre két fickándozó ember súlyát. Egy szék támlája a lehető legrosszabb pillanatban fog letörni vagy felborulni. 

Azt sem árt észben tartani, hogy a szex mocskos játék (hála az égnek): ezért ha félted a csipke ágyterítődet, akkor inkább tedd el vagy cseréld ki. Sokkal okosabb előkészülni a szexre, mint utólag elhárítani a károkat! 

4. Legyen minden kéznél! 

Nincs vágylohasztóbb dolog, mint a lehető legforróbb pillanatban feltúrni a lakást egy óvszerért vagy kiszaladni egy papírzsepiért. Készíts mindent a kezed ügyébe, amire szükséged lehet, legyen az síkosító, játékszer, törölköző vagy egy pohár víz. 

5. Az állóképesség viszonylagos dolog! 

Amit a filmeken látsz, azt gyakran egy egész napon keresztül veszik fel, így nem csoda, hogy a férfiaknak szükségük van egy segítő kolléganőre, vagy rosszabb esetben injekciókra ahhoz, hogy ennyi ideig bírják szusszal. Persze a profik attól profik, hogy nagyon hosszan és "parancsra" megy nekik, de ez akkor sem természetes. 

Ha maratoni menetet tervezel, akkor szerezz be előtte egy-két szem Viagrát, (már ha az orvosod engedi), és számolj azzal, hogy a hatása nem azonnal jelentkezik, ráadásul tovább is tarthat az ejakulációnál, ami már nem feltétlenül kellemes. 

6. Ne zavarjanak! 

Nincs idegesítőbb dolog annál, mintha éppen a legrosszabb pillanatban csörög a telefon, amit elfelejtettél lehalkítani - pláne, ha a partered nem bírja ki és meg is nézi, hogy ki kereste. 

Az sem túl jó, ha a szomszéd dörömböl, mert nem tud aludni attól, hogy az ágytámla ütemesen veri a falat - ilyenkor tegyél be egy kis zenét, hogy tudjon másra is koncentrálni. 

Összefoglalva: a szex akkor igazán élvezetes, ha szórakoztató, spontán és konszenzusos mind a kettőtök számára. Ne próbáld meg lemásolni a pornófilmekben látottakat, inkább valósítsd meg a sajátotokat! 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Bugyi nélkül fotózták a Magyarok Világszépe királynőjét - kép

origo.hu

Bugyi nélkül fotózták a Magyarok Világszépe királynőjét

life.hu

Kiderült: ez lehet a rákbeteg Katalin hercegné titkos terve

magyarnemzet.hu

A magyar válogatott Norvégia legyőzésével avatta fel az Alba Arénát + videó

ripost.hu

Óriási bejelentést tett Tóth Gabi, özönlenek a gratulációk - Fotó

origo.hu

Tangás fürdőruhára vetkőzve ünnepelte születésnapját Szőke Zsuzsi

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Fény derült a tökéletes kapcsolat titkára: ebből a négy csillagjegyből lesz a legjobb partner

ripost.hu

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!