Szexlecke: ilyen a tökéletes kézimunka!

Szó szerint a markodban tartod a gyönyört! Elmeséljük a technikát, amitõl eszét veszti a férfi!

A férfit kézzel izgatni elképesztően izgató, mivel a férfiasságának minden centijét alaposan megismerheted. Ám ahhoz, hogy a mestere legyél, a tökéletes kézimunkát ugyanúgy gyakorolni kell, mint minden mást!

Először is: valójában mindkét kezedre szükséged lesz. Síkosítsd be a kezed alaposan - használhatsz síkosítót, de ha nincs kéznél, kókuszolajat vagy akár az ajkaidat is használhatod - bár az már egy másik fajta szex. Kulcsold össze szorosan a tenyered a férfiassága körül - persze ne olyan szorosan, hogy kiszorítsd belőle a szuszt - és lassú, csavaró mozdulatokkal masszírozd a tetejétől egészen a tövéig, majd vissza.

Amikor már nagyon erős az erekciója, fogd át az egyik kezeddel finoman a makkját, a másikkal pedig folytasd a sodró mozdulatokat fel és le, de mindig engedj egy kicsit a szorításon, mintha pumpálnád! Ne aggódj: a légzése diktálni fogja a tempót.

Amikor nagyon lüktetni  kezd, érezni fogod, hogy közeledik a boldog vég: ekkor már ne mozgasd a kezed, csak tartsd szorosan és szoríts rá ütemesen! Az orgazmusa közben a hüvelykujjad tedd a makk alatt található kis pontra (a hivatalos neve fitymafék: ez a pénisz legérzékenyebb pontja), és gyönyörködj benne, hogy mekkora élvezetet okozol! 

A párok ezt szeretik ebben a technikában a legjobban:

Amikor a feleségem a kezével csinálja, sokkal fokozatosabban épül fel az orgazmus, mint amikor szeretkezünk. Erősebb, intenzívebb és nézni is tudom közben!

- vallja a 32 éves Tamás.

Teljesen más élmény, amikor a kezemben tartom őt, mint mikor szerelmeskedünk: minden mozdulat eltúlzottnak tűnik, mert végig látom, hogy mi történik!

- mondja Mariann, a felesége.

 

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!