Elképesztő, mit csinálnak az emberek önkielégítés közben!

A maszturbálás nagyon intim, amit egyedül csinálsz, így bármi megtörténhet a zárt ajtók mögött. Azt viszont, nem tudjuk, hogy mások, hogyan csinálják. Most kiderülnek a legmocskosabb titkok!

Íme, néhány intim történet, hogyan kényeztetik magukat az emberek, amikor senki nem látja őket. Néhány bevállalós férfi és nő elmesélte, hogyan szeretik!

1. "Általában erotikus történeteket olvasok, vagy pornót nézek. Na jó, van olyan, hogy mindkettőt. Addig nem nyúlok magamhoz, még teljesen be nem gerjedek. Utána általában a kezemmel juttatom magam a csúcsra."

2. "A leginkább a vibrátoraimmal szoktam játszadozni. Mindig azzal, amire éppen vágyom. És elképzelek egy vad együttlétet egy szexi színésszel. Ilyenkor bármi megtörténhet."

3. A leginkább a zuhany alatt szeretek maszturbálni. Szeretek magamhoz nyúlni, hiszen én érzem a legjobban, hogy mi a jó. Persze, ahhoz semmi nem fogható, amikor egy nő izgatja a péniszem. A zuhany azért jó helyszín, mert nem kell utána takarítanom."

4. "Erotikus sztorikat írok, amik igazán lázba hoznak engem. Amikor egyedül vagyok, szeretem ezeket elolvasni, hiszen a legtitkosabb vágyaimról van szó. Így saját szexregényem van!"

5. "Szerintem a szex két emberről szól, így amikor egyedül vagyok is igyekszem partnerrel csinálni. Egy forró telefonbeszélgetés közben, könnyen a csúcsra jut az ember."

6. "Néha nem elégszem meg a kezemmel van, hogy előveszek egy művaginát. ha szingli vagyok, akkor nem bánom, de ha párkapcsolatban élet, nagyon ritka, hogy maszturbálok."

7. "Leginkább akkor nyúlok magamhoz, ha randizni megyek és tudom, hogy szex lesz. Így, amikor a nővel vagyok, biztos lehetek benne, hogy nem élvezek el idő előtt."

8. "Imádok maszturbálni a párom előtt. Õ is nagyon begerjed tőle. Véleményem szerint azzal sincs semmi baj, ha szex közben magadhoz nyúlsz! "

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!