5 szexpóz, amiről még nem hallottál, de ki kell próbálnod egyszer!

Ha szeretnéd izgalmassá tenni a szexuális életed, akkor felejtsd el a megszokott pózokat! Mutatunk néhány különleges fogást, amivel feltüzelheted a szenvedélyt!

Néhány egyszerű szextechnikával őrülten vaddá teheted az együttléteket. Felejtsd el a misszionáriust, annál sokkal jobbat mutatunk. Ha ezeket kipróbálod, biztos lehetsz benne, hogy beépülnek majd a szexuális életedbe.

1. Csillagpóz

Üljetek le egymással szemben az ágyra, és csúsztassátok össze a lábaitokat. Te feküdj a hátadra, míg a pasi üljön fel, így könnyebb lesz a behatolás. Lassan kezdjetek el mozogni, és keressétek meg a legfinomabb tempót, ami mindkettőtöknek jó.

Ebben a helyzetben te könnyebben tudod kényeztetni magad, a pénisz szöge pedig mennyei gyönyörökhöz vezet majd.

2. Perec

Az előző pózhoz nagyon hasonló, csak itt a férfi térdel, és így közelít feléd. Az egyik lábadat tedd az övé közé, még a másikkal öleld a derekát. Mivel tud beléd kapaszkodni, ezért ez a póz nagyon intenzív, lehetővé teszi az erőteljes lökéseket.

Oldalirányú, ami egészen más élvezeti faktor.

3. Intenzív kutyapóz

Hagyjátok el a biztonságot nyújtó ágyat, és kísérletezzetek a lakás különböző pontjain. Erre a tökéletes az intenzív kutyapóz, ami bárhol kivitelezhető. Állj négykézláb, és a párod emelje fel a lábaid, majd kulcsold össze őket a derekán. Kicsit nehéz megtartani magad, de az érzés mindenért kárpótol majd. 

4. Villa

Ha szereted a kanálpozíciót, ezt imádni fogod. Ebben a helyzetben nem az oldalatokon fekszetek, hanem te a hátadon, míg a pasi oldalt, és úgy hatol be. Megmarkolja a combod, és csodás kilátás nyílik neki a testedre. A kezével pedig folyamatosan tudja okozni a gyönyört.

5. Fordított lovaglópóz ülve

A mély és intenzív behatolás garantált ebben a pózban. Bár nincs szemkontaktus, mégis mennyei orgazmust élhetsz át.

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!