Õrjítő orgazmusra vágysz? Egyszerűbb, mint hinnéd!

Akadnak nõk, akik könnyen elérik az orgazmust, még mások nehezen vagy szinte soha nem jutnak el a csúcsra. Azonban egy kis gyakorlással bárki átélheti a mennyei gyönyört. Fedezd fel te is!

Az orgazmus művészete könnyen elsajátítható, csak ismerned kell a tested. Ne várd, hogy a pasi mindent tudjon, ha te magad sem tudod mi jó neked pontosan. Fedezd fel a gyönyörök világát egyedül, hogy utána megoszthasd partnereddel.

Így lesz erősebb, intenzívebb és sokkal hosszabb az orgazmusod!

1. Maszturbálj naponta!

Mielőtt egy másik emberrel lenne eget rengető orgazmusod, először egyedül kell a csúcsra jutnod. Megtapasztalhatod részletesen, hogy mitől remeg a lábad igazán. Ne szégyenlősködj, hiszen egyedül vagy. 

2. Ne csak kívül indulj felfedező útra!

Fontos a belső stimuláció is, ne csak a csiklódat izgasd. Használd az ujjaidat vagy egy huncut vibrátort!

A csiklóorgazmus sem rossz, de a hüvelyi sokkal élvezetesebb. Fedezd fel!

3. Koncentrálj a mély, hasi légzésre!

Sokan csak a tüdőbe lélegeznek, pedig a hasi sokkal jobb a testnek. Több levegő jut a tüdőbe, így több energia is, jobb lesz a váráramlás, és nagyobb az élvezet.

4. Nyögj és sóhajts, ahogy csak jólesik!

Engedd szabadjára az érzéseidet és hangod. Egyedül vagy, így nincs okod szemérmeskedni vagy kellemetlenül érezni magad. Nyögj és lélegezz, még akkor is ha erőltetettnek érzed, mert kikísérletezheted, hogy melyik hangod érzéki vagy vad.

5. Mielőtt a csúcsra érsz állj meg!

Ha érzed, hogy mindjárt elélvezel állj meg és várj egy pár pillanatot. Ha utána újra magadhoz nyúlsz, mennyei gyönyörre számíthatsz.

6. Végezz hüvelygyakorlatokat!

A Kegel-gyakorlatokkal könnyen edzésbe hozhatod a hüvely falát. Ezeket aktus közben is alkalmazhatod, és sokkal erősebb lesz az orgazmus.

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!