Robban az orgazmusbomba: A nőknek is lehet reggeli merevedésük!

A férfiakról tudjuk, hogy fickósan ébrednek. De mi a helyzet a gyengébbik nemmel?

Sokan el sem tudják képzelni, hogy reggel az első dolguk a szex legyen, pedig hatalmas gyönyörök lehetőségét rejti a korai időpont! Férfiak számára ez ismeretlen gond, hiszen ők hancúrozásra készen ébrednek. 

A nőknek viszont nagyobb szükségük van a hajnali dédelgetésre, mert ritkán fordul elő, hogy azzal a gondolattal ébrednek: azonnal a párjukra vágynak! A női nemi szerv csak látszólag működik másképpen: bár ébredéskor nincs fiziológiai jele annak, hogy a test orgazmusra vágyik, az intimterület vérellátása épp a hajnali órákban a legintenzívebb. 

Ilyenkor kivételesen érzékeny a csikló és már kevés dédelgetéstől izgatott állapotba kerül: áhítatosan meredezve várja, hogy csodálatos orgazmust éljen át. A játszadozás és a lassú közeledés annyira felkorbácsolta vágyat, hogy ezután már szinte néhány mozdulattal a csúcsra juthat a nő.

Ráadásul a természetet be lehet csapni! Ha este már túl fáradt voltál ahhoz, hogy a kedvesedhez bújj, érdemes legalább eljátszani a gondolattal elalvás előtt, így nagyobb az esélye, hogy reggel az első gondolatod a szex legyen. Pláne, ha még valami izgalmasat is álmodtál!

Valósítsd meg az ábrándokat, hogy tökéletesen induljon a nap! Nem kell minden vágyad fél óra alatt valóra váltani: maradjatok a leginkább bevált pózoknál! 

Ha az ágyban nem sikerült beteljesíteni a vágyat, a fürdőszobában még egymásnak eshettek. A zuhanykabin, a kád vagy a mosógép teteje mind-mind lehetséges szexhelyszín, pláne, ha attól kell tartanotok, hogy a gyerekek rátok nyitják az ajtót! A fürdőszobán gyakrabban van zár, mint a háló ajtaján...

Ha viszont lassan ébredsz, és nehezen kelsz ki az ágyból, inkább maradjatok is ottVálasszatok olyan pózt, ahol a kedvesed hátulról közelít feléd, így teljes valóddal a gyönyörre tudsz koncentrálni! 

Ha egyszer ráérzel az ízére, el sem akarsz majd indulni másképp! A kollégáid pedig csak találgatják majd, mitől vagy ilyen kisimult és energikus

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!