7 tipp, hogy extra forró legyen a lovagló póz

Ez a póz minden szempontból tökéletes. Mindkét fél számára maximális élvezetet nyújt, nem engedi, hogy elmúljon a szenvedély. Gondoltad volna, hogy ezt még fokozni is lehet? Íme, a legizgalmasabb tippek!

A lovagló póz a legjobb választás, hogy a nő mennyei orgazmust éljen át. Az irányítás a gyengébbik nem kezében van, hiszen ő határozza meg a behatolás mélységét és a tempót. De a pasi sem panaszkodhat, mert tökéletes kilátás nyílik számára a női testre, csókolózhattok vagy masszírozhatja a lágyan omló kebleidet.

Íme a tippek, hogyan legyen szenvedélyesebb az a póz!

1. Izgathatja a melled és a bimbókat!

A mell és a mellbimbók a legfontosabb erogén zónák közé tartoznak. Kezével simogathatja és izgathatja őket, amivel őrült vágyakat kelthet, így olyan orgazmusban lehet részed, mint még soha.

2. Ne csak ülj, guggolj rá!

Ha nem csak ráülsz, hanem ráguggolsz a partneredre, akkor sokkal mélyebb lehet a behatolás, és gyorsabb a mozgás is. Óvatosan csináld, és figyelj, mert könnyen fájdalmat okozhatsz, ha félrecsúsznak a dolgok.

3. Vess be játékszereket!

A mennyei orgazmus érdekében nyugodtan nyúljatok huncut szexjátékokhoz.

Legyen ez egy vibrátor, amit a pasi kezébe adsz, vagy egy péniszgyűrű, ami mindkettőtöknek izgalmas lehet.

4. Feküdj a mellkasára!

Fokozhatod az érzést, ha minél nagyobb felületen értek egymáshoz. Dörzsöld a melled a mellkasához, hogy érezzétek egymás szívverését és légzését. Ennél intimebb helyzetben nem is lehetnétek.

5. Szorítsd össze a térded!

Ha a guggolós megoldást választjátok fokozhatod a gyönyört, ha térdeid összeszorítod. Így nagyobb lesz a súrlódás a csikló és a pénisz között. 

6. Használd a kezed!

Ha teljesen felülsz nem kell tartani magad. A kezeiddel így extra élvezetet nyújthatsz magadnak, a látvánnyal pedig a párodnak. Masszírozd a melled, és izgasd a csiklód!

7. Nézzetek egymás szemébe!

A legegyszerűbb módja a vadító szexnek, ha folyamatosan egymás szemébe néztek. Így kommunikálhattok, szavak nélkül is megértitek egymást, láthatjátok mit élvez a másik igazán, a tekintetetekkel pedig felperzselhetitek egymást.

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!