Orgazmus érintés nélkül - te elhiszed, amit a videón látsz?

A felvételen látható nõ pusztán a légzése segítségével jut el a csúcsra és éli át a gyönyört. Legalábbis ez az, amit látunk.

Talán meglepően hangozhat, de az érintés nélküli orgazmus sokak számára nem ismeretlen. Körülnézve az interneten, sok beszámolót találhatunk erről a fajta élményről.

Van, aki úgy élte át, hogy a tévét kapcsolgatva pornófilmre akadt, de mivel a párja a karjaiban aludt, nem mert megmozdulni, mindössze a látvány és a beleélés juttatta el a beteljesülésig. Más arról számolt be, hogy a közvetlen közelében egymást kielégítő pár nyögdécselései izgatták fel az érintés nélküli orgazmusig.

Kutatások azt igazolják, hogy a jelenség tényleg létezik, a tesztalany agyát vizsgálva az agyi tevékenységek valóban a megfelelő területeken és intenzitással jelentkeztek az érintés nélküli orgazmus során.

Egy szakértő, Barbara Carellas 20 éve foglalkozik már a témával, és alkalmazza saját magán is a módszert. Azt mondja, hogy ez mindenki számára átélhető és elsajátítható. Amire szükség van hozzá, az a koncentrált és megfelelően mély légzés, az intenzív fantázia. Mint mondja, egyik fontos célja, hogy minél többen kipróbálják és megtapasztalják ezt, kamatoztatva a párkapcsolatukban is. Ezzel azon túl, hogy teljesebb öröm élhető át, nem utolsó sorban a nemi úton terjedő betegségek egy része is megfékezhető a véleménye szerint.

Az alábbi videóban részletesen meghallgathatod angol nyelv instrukcióit, de ha inkább az izgalmas részekre lennél kíváncsi, akkor ugorj a 4. perchez. Itt kezdődik a szakértő személyes bemutatója.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!