Légy résen: 5 jel, hogy a csajod előző éjszaka szexelt

A kérdés persze csak az, hogy veled töltötte-e az éjszakát vagy valaki mással. Ha késõn ért haza, és úgy surrant be melléd óvatosan az ágyba, akkor reggel ezekre a jelekre érdemes odafigyelned:

1. Különösen vonz

Egy nő minél többször szexel, annál több feromont bocsát ki a szervezete. Ez az anyag pedig azért is felelős, hogy te vonzóbbnak érezd. Így aztán, ha reggel sokkal jobban kívánod, mint máskor, ne csodálkozz!

2. Vidámabban ébred

Egy amerikai kutatás szerint a rendszeres szex hatására boldogabb lehet. Állítólag, akik hetente 2-3 alkalommal szeretkeznek, 55%-kal boldogabbnak érzik magukat. Ha nyoma nincs a csajodon a depressziónak, de ennél kevesebbszer bújtok ágyba, akkor is érdemes elgondolkodnod.

3. Sokkal szebbnek látod

Szex közben rengeteg változás megy végbe a testben. A nők arca például gyakran kipirul, de a megemelkedett ösztrogénszintjétől is sokkal szebbnek és egészségesebbnek látszik.

4. Mélyen és nyugodtan aludt

Szex után 30%-kal nő a prolaktinhormon szintje, mely elősegíti az alvást nemcsak a nőknél, de a férfiaknál is.

5. Kisimult, és nem kötekedik

Az oxitocinhormonnak köszönhetően sokkal elégedettebb, és nem forgatja ki a szavaidat. Reggel mosolygósan ágyba hozza neked a kávét, és kivételesen mindenben neked lesz igazad.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!