5 tipp, hogy forróbb és nedvesebb legyen a szex, mint valaha

Nem is gondolnád, milyen apró dolgokon múlik, hogy tökéletes legyen a párkapcsolatod, és észbontó a szex. Most kiderül, mit kell tenned, hogy hosszú idõ után is ugyanúgy lángoljon a szenvedély, mint szerelmetek legelején.

Gondolnád, hogy a kommunikáció a kulcsa a tökéletes és szenvedélyes szexuális életnek? Sokan azt gondolják, hogy a legtöbb konfliktus egy kapcsolatban a szex és a pénz miatt van, pedig az alapprobléma a rossz kommunikáció, vagy a kommunikáció teljes hiánya. A nyílt és őszinte beszélgetések segíthetnek, hogy jobbá váljon a hálószobai kapcsolat, vagy lángoló maradjon a kezdeti szenvedély.

1. Fogadd el a párod, és segíts úgy, hogy neki is jó legyen!

Kétféle ember létezik. Van, aki csendesen megoldást keres a problémára és magában őrlődik, és van, aki már a megoldás felé vezető úton megnyílik. Tudnod kell, hogy a párod melyik típusba tartozik, és engedd, hogy a saját tempójában haladjon. Segíts neki, és nyaggasd, mert az nem vezet jóra.

2. Azt mondd, amire valóban vágysz!

Ne várd, hogy gondolatolvasó legyen a pasi. Ha szeretnél valamit, öntsd szavakba. Segíts neki, hogy mit és hogyan csináljon az ágyban. Mondd ki, amire gondolsz, ne köntörfalazz!

Te is kérdezd meg tőle, hogy neki mi a jó!

3. Gyártsatok stratégiát!

Fontos, hogy időt szánjatok egymásra. Beszéljétek meg, hogy a rohanó hétköznapokban mindig legyen egy nap, ami csak a tiétek. Arra az estére ne tervezzetek mást, ne nyissátok ki a laptopot. Így nem hűlhet ki észrevétlenül a kapcsolat.

4. A szavakat kövessék tettek!

Nem elég csak beszélni róla! Tartsátok magatokat a megállapodáshoz. Minden héten legyen egy este, amikor vacsoráztok, hosszasan beszélgettek, majd kényeztetitek egymást az ágyban.

A hét többi napján se maradjon el a gyengédség. Egy lágy ölelés, egy puszi a nyakra fenntartja a vágyódást.

5. Napközben sem kell hanyagolni egymást!

Egy-két erotikus, vad üzenettel megalapozhatjátok az estét, és lángoló maradhat a szenvedély. Írd le neki, mit csinálnál vele, ha együtt lennétek. Részletezd, hogyan kényeztetnéd, és mit szeretnél, ő mit csináljon.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!