Kiderült, hány régi partnert ideális bevallanod az újnak!

Azt mondják, amit a férfi mond, azt felezd meg, és amit a nõ, azt duplázd. A pasik ugyanis hajlamosak szépíteni a statisztikán, a csajok viszont inkább lefelé kerekítenek. De mennyit vallhatsz be, ha rákérdez az új?

Egy új kapcsolatban fontos, hogy megismerjétek egymás szokásait, lelkivilágát, hogy mit szerettek és mit nem. Bizony a múltról is érdemes beszélgetni egy kicsit, és biztos lehetsz benne, hogy egyszer eljön a pillanat, amikor kedvesed neked szegezi a kérdés: "Hány partnered volt előttem?" Bár válaszolni nagyon nem szeret rá az ember, azért ez téged is biztosan foglalkoztat, ha az új pasival kezd komolyodni a kapcsolat.

Vajon mi az ideális válasz?

Egy kutatásban közel 1000 embert kérdeztek meg, hogy ők mit válaszolnak erre a kérdésre, és ők mit tartanának jó és elfogadható válasznak, ha feltennék ezt a kérdést a párjuknak. Az emberek 38 százaléka szerint a 8-12 az ideális, de legtöbben a 10-et mondták. Úgy vélik,

ha nyolcnál kevesebb partnered volt, akkor tapasztalatlan prűdnek fognak tartani, ha viszont tizenkettőnél több, akkor laza erkölcsűnek.

A vizsgálatból az is kiderült, hogy a pasik bepánikolnak, ha meghallják, hogy neked sok férfivel volt dolgod. Úgy érzik, ezáltal sokkal jobban bizonyítaniuk kell neked.

Véleményem szerint - kutatás ide vagy oda - a legjobb az őszinteség. Ha szeret valaki, akkor mindennel együtt szeret, ebbe pedig beletartozik a múltad is.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!