Létrehozva: 2016.01.21.

Így hazudik minden nő a szexről!

Íme az a 10 mondat, mely a leggyakrabban hangzik el a nõk szájából úgy, hogy az valójában nem igaz.

A kutatások azt mondják, hogy minden nap hazudunk. Méghozzá nem is csak egyszer. Leggyakrabban pedig állítólag éppen azoknak hazudunk, akiket a legjobban szeretünk. De mi a helyzet a szexszel? Vajon abban mennyire vagyunk őszinték? Íme a 10 leggyakoribb női hazugság. Azok, melyeket szinte biztosan minden nő bedobott már legalább egyszer.

"Most is pont olyan izgalmas, mint a legelején"

A szex a kapcsolat ideje alatt lehet meghittebb, hosszabb, megismerhetjük egymást egyre jobban, így nyújthat egyre nagyobb örömöt is. De hogy ugyanolyan izgalmas lenne, mint a legelején volt? Ez azért igencsak ritka... Hiába a változatosság, mégis ugyanaz a másik teste és illata, ezt pedig az agyunk és az érzékeink tudják. Tehát a legőszintébb mondat legfeljebb az lehet, hogy "ugyanolyan jó, mint az első alkalmakkor - csak másképp".

"Igen, drágám, én is akkor élveztem el, amikor te"

Az egyszerre megélt orgazmus egy igazi varázslat, boldogok lehetnek azok, akikkel ez gyakran megesik. De hogy rendszeresen forduljon elő, az szinte kizárt. Kár ennek túlságosan nagy jelentőséget tulajdonítani. Jobb nem foglalkozni a filmekben látott csúcsromantikával, az elvárásokkal és máris kisebb a nyomás! Így már hazudni is fölösleges.

"Ó, mi állandóan szexelünk"

Baráti társaságban ez gyakran elhangzó mondat, különösen akkor, ha felszínes a kapcsolat a csapat tagjai közt. Tanulmányok szerint azonban a valóság az, hogy a házaspárok nagy része heti egyszer vagy annál is ritkábban bújik össze.

"Persze, hogy nem beszélem meg másokkal a szexuális problémáinkat"

Egy, a közelmúltban készült felmérés szerint az emberek több, mint 60%-a bizony megbeszéli egy harmadik féllel a  szexuális életét. Ha a problémákról nehéz is beszélni, előbb vagy utóbb nagy a valószínűsége, hogy mégis szóba kerül egy közeli baráttal vagy családtaggal, mert őrlődni rajta talán még nehezebb, mint megnyílni.

"Még soha nem játszottam meg az orgazmust"

Ha ezt egy férfi mondja, akkor nagy az esélye, hogy igazat mond. Ha viszont egy nő szájából hangzik el, akkor szinte biztosan hazugság. A nők nagy része be is ismeri, hogy volt már példa az életében egy-egy eljátszott orgazmusra, többségük pedig jó szándékból dönt így. A legtöbbször ugyanis egyszerűen csak nem akarják megbántani a partnerük érzéseit. Egy felmérés szerint

a nőknek az együttlétek mindössze 25%-ánál van orgazmusa, 80%-uk már játszotta el élete során az orgazmust, 60%-uk pedig rendszeresen nyúl ehhez az eszközhöz.

"Soha nem nézek pornót"

Ugyan már! Ha nem is napi szinten, debizony a nők is látnak felnőttfilmeket. Persze itt is támaszkodhatunk akár tanulmányokra is a pontos adatok kedvéért: 40% heti rendszerességgel, 50% havonta egyszer néz ilyesmit, több mint 90% már nézett pornót a párjával közösen.

"Nem szoktam maszturbálni"

Ez a kijelentés részben hasonlít a pornóhoz. Míg a férfiak nagy többsége rendszeresen néz pornót, és szinte kivétel nélkül rendszeresen maszturbál, addig a nők körében mindkét téma tabunak számít. Pedig a nők is szeretik kényeztetni magukat, még akkor is, ha kapcsolatban élnek. Ugyanakkor tény, hogy a férfiakhoz képest ritkábban teszik. De még ennek ellenére is heti rendszerességgel nyúl magához a nők 58%-a.

"Még sosem volt vibrátorom, nemhogy használtam volna"

10-15 évvel ezelőtt ez a mondat még őszinte is lett volna, ma már viszont jó eséllyel nem igaz. A nők több, mint fele rendszeresen használ vibrátort, de még ha nincs is gyakran kéznél ez a segédeszköz, szinte biztos, hogy tett már vele próbát a legtöbb nő.

"Mindig csak rád gondolok szex közben"

Az emberek több, mint 90%-a rendszeresen fantáziál szex közben. És a fantázia tárgya gyakran nem a partner, főleg nem akkor, ha már évek óta együtt vannak a felek. Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy ne fantáziálnának valóban a saját párjukról. Az viszont valószínűtlen, hogy soha ne gondoltak volna senki másra közben.

"Persze, hogy többet szexelek, mint te: én szingli vagyok, te pedig házas"

A hosszú ideje párkapcsolatban élők hajlamosak azt hinni, hogy az egyedülállók aktívabb nemi életet élnek náluk. A szinglik pedig hajlamosak ebben a hitükben megerősíteni őket. A helyzet viszont az, hogy (és ezt több kutatás is alátámasztja) még a hosszú ideje együtt élő házaspárok is jó eséllyel gyakrabban szexelnek, mint azok, akiknek nincs párjuk.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Félelmetes katonai szövetség jött létre a NATO ellen

origo.hu

Már az Egyesült Államok sem tagad, itt a háborús beismerés

mandiner.hu

Micsoda egy nyomorult, leépült, ostoba barom ez az ember

ripost.hu

Nyugdíjjogosultság: tényleg lehet szolgálati időt vásárolni?

hirtv.hu

Reagált a szakmai stáb és a vezetőség is a Veszprém BL-búcsújára

origo.hu

Hatalmas titkokat árultak el a Házasság első látásra szereplői

lakaskultura.hu

A '60-as és '70-es évek hippikultúráját ünnepli az IKEA: szívet melengető, ikonikus darabok térnek vissza

ripost.hu

Így ültesd át végleges helyére a paradicsompalántát, hogy bő termésed legyen

ripost.hu

Ennek a 3 csillagjegynek óriási szerencsét hoz a hétvégi csillaghullás

ripost.hu

Kitálalt a válóperes ügyvéd: ezt 5 szakmájú férfit kerüljétek el, ha hosszú házasságot akartok

ripost.hu

Ez kínos, valami nagyon nem stimmel Berki Mazsi szerelmes fotóján

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól