A tökéletes orgazmus titka! Ezt kell tenned szex előtt!

Az elõjáték fontossága vitathatatlan, bár errõl a férfiak hajlamosak megfeledkezni. Vagy kényeztetik a nõt felvezetésképpen, de valahogy unalmasan, pedig minden ezen múlik! Mutatjuk, hogyan legyen újra vadítóan izgató az elõjáték!

Az idő múlásával hajlamosak vagyunk mindent megszokni és rutinból csinálni. Ez könnyen a szenvedély kihűlését eredményezheti. Fontos, hogy szánjatok időt az előjátékra, és próbáljatok ki új dolgokat, mert ez lehet a vadító szex titka.

1. Soha ne hagyjátok ki!

Nem lehet semmi olyan fontos, hogy elmaradjon az előjáték. Megeshet, hogy valamiért nem olyan jó a szex, és nem tudod megmondani az okát, csak érzed, hogy nem volt az igazi.

Ha hiszed, ha nem, az előjáték minősége vagy hiánya a legvalószínűbb ok.

2. Ne várd, hogy kitalálja a gondolataid!

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy megelégednek azzal, ami van. Te ismered magad a legjobban,te tudod, hogy mi a jó neked, és hogyan. Suttogd a fülébe, mit szeretnél, és te is érdeklődj, neki mi a legjobb.

3. Viszlát megszokás!

Ha mindig ugyanúgy, és ugyanaz történik az ágyban, nincs ember, aki ne unná meg. Ne csak az aktus legyen változatos, hanem az előjáték is. Kezdjétek el már a fürdőben, vagy a nappaliban. Vessetek be szerepjátékot vagy huncut segédeszközöket. A spontaneitás és a változatosság a hosszú és boldog kapcsolat titka, mellyel fenntartható a szenvedély.

4. Forrósítsd a hangulatot már a munkahelyről!

Ha igazán be szeretnéd gerjeszteni a pasit és persze magadat is, akkor már napközben is izzíthatod a hangulatot. Írj szexi üzeneteket, hogy mit csinál vele éppen, ha most együtt lennétek, vagy küld izgató képeket magadról. Este robbanni fog a vágybomba!

5. Nyúlj magadhoz!

A maszturbálás segíthet abban, hogy tudd pontosan mit élvezel és hogyan. Plusz a férfiak imádják nézni, ha megérinted a tested. Ha magadban már rutinos vagy, akkor akkor a nagyszínpadon is rittyenthetsz egy előadást a párodnak. Le fog esni az álla!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!