Szex még munka előtt: a tested meghálálja!

Egy kiadós reggeli hancúr nemcsak a kedvednek, de az immunrendszerednek is jót tesz! 3 bevált tipp, hogy orgazmussal induljon a nap!

Mire a dolgos hétköznapokon ágyba kerülsz, már csak a kispárnád jár a fejedben? Aludd ki magad alaposan, de reggel az első dolgod ne a kávéfőzés legyen! 

Több kutatás bizonyította, hogy a szex közben termelődő boldogsághormonok fontos szerepet játszanak nemcsak a lelki, de a testi egészségünk megőrzésében is. Az biztos, hogy egy orgazmussal indítani a napot többet ér, mint vitamintablettákat kapdosni! 

1. Húzd fel az órát! 

Ne bízd a véletlenre, hogy együtt ébredjetek: húzd fel az órát egy kicsivel korábbra, hogy biztosan ne kapkodás legyen a párnacsata vége! Ha a kedvesed inkább még szundítana egyet, ne várj rá: bújj hozzá meztelenül és csókolgasd fel! Sok dolgod nem lesz: a reggeli merevedés szó szerint a kezedre játszik! 

2. Állítsd be még egyszer! 

Amikor kezdtek belemelegedni, gyorsan állíts be egy újabb ébresztőt, nehogy annyira jól sikerüljön a dolog, hogy elkéssetek a munkából. Murphy törvénye szerint a legrosszabbkor fog csörögni: onnantól már csak a boldog végre koncentráljatok! 

3. Ne akarj mindent! 

Ha az előző éjjeli repertoárt akarod megismételni, akkor az egész délelőttöt az ágyban töltitek majd: ne ilyenkor kísérletezz, hanem úgy érj hozzá, ahogy csak te tudsz, és amitől azonnal a mennyben érzi magát! 
Ha például imádjátok hátulról csinálni, akkor nyomd a hasának a feneked: bármennyire álmos is még, azonnal kapcsolni fog! Az ébrenlét határán táncolva pedig gyors és fantasztikus orgazmusban lehet részetek! 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!