4 elképesztő reggeli szexpóz, ami jobb, mint egy kávé!

A reggeli szexnél elképzelni sem lehet izgalmasabbat. Süvíthet kint a szél, szakadhat az esõ, ha reggel elönt a forróság, biztos, hogy vidáman indul majd a nap. Ébreszd a párod egy öleléssel, és robbanjon az orgazmusbomba!

A szex sok mindenre gyógyír, akár a hűvösebb napokon jelentkező depressziót is segíthet legyőzni, ami ősszel és télen sajnos egyre több embert sújt. De emellett már számtalan más, egészségre gyakorolt hatását is bebizonyították. Érdemes tehát mindenképpen belevágni. Ha reggel nem pörög az agyad, nincs tipped, hogy is kezdd, mutatunk néhány ötletet, amit álmosan sem nehéz kivitelezni, viszont a gyönyör emléke egész nap elkísér.

Az álmos szószos kanál

Szinte ki sem kell nyitnotok a szemeteket, elég, ha csak mind a ketten lustán az oldalatokra fordultok, és szorosan összesimultok. Ez a póz remek lehetőséget ad arra, hogy a kezetekkel is simogatni tudjátok egymást. A hátulról való behatolás után a férfi a kezével felváltva kalandozhat a csikló és a mellek között.

De csak óvatosan, mert az tuti, hogy a végén a kéjes sikítástól a szomszédok is felébrednek.

Reggeli lassú nyolcas

Fektesd a csajod a hátára, és rakjatok egy párnát a feneke alá. Így magasabb szögből hatolhatsz be, mint a szokásos, és „nyolcas” alakot leírva lassan mozoghatsz benne. Dupla élvezetben lesz része a nőnek: a körkörös mozgás a vaginára hat, miközben a szeméremcsontod a csiklót is ingerli.

A mennyország kapujában

Ennél nagyobb izgalmat el sem lehet képzelni reggel. Fektesd a nőt a hátára, és kérd meg, nyújtózzon egy nagyot és kapaszkodjon meg az ágy támlájában a feje felett. Az eléd táruló látvány, amit a mellei nyújtanak, felejthetetlen lesz. A klasszikus behatolás után kérd meg, lassan zárja össze a lábait úgy, hogy a te combjaid kerüljenek kívülre. A hüvely szorítása így gyorsan a mennyországba repít majd.

Az érzéki nagykanál

A hátulról való szex egyik legérzékibb változata ez. Ha félig oldalára fordítod a csajod, és a behatolás után az egyik lábát a magasba emeli, kezeddel a csiklóját simogatva pillanatok alatt a gyönyör kapujába repítheted.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!