Létrehozva: 2015.11.24.

Szex után ez legyen tabu! Ha jót akarsz, tegyél lakatot a szádra!

Édes és forró szex után is lehetnek kétségeid, gyötörhetnek kínos kérdések az ágyban. De jobban jársz, ha ezekkel nem közvetlenül a frissen átélt orgazmus után rukkolsz elõ. Mutatjuk, mikor érdemes inkább lakatot tenni a szádra.

Mindegy, mióta ismered a párodat, mennyire alkottok összeszokott párost az ágyban, szex után mindkettőtökben megfordulhatnak kínos gondolatok, kérdések. Ezeket azonban jobb nem akkor feltenni, amikor a frissen átélt orgazmustól testetek, lelketek még az éterben lebeg. 

Szex után sokan nem képesek összebújva élvezni a másik testének melegségét. Helyette inkább nyomasztó kérdéseken rágódnak. Bármilyen hihetetlen, nemcsak a nők profik ebben, a férfiak nagy része is képes a legapróbb semmiségből is katasztrofális balhét kreálni.

1. Ha megkérdezed, pancsernak tűnhetsz

A nők érzelmileg, mentálisan és szexuálisan is szeretnek egy hullámhosszra kerülni a párjukkal. Ebbe az idillbe trafál bele, ha a pasi szeretkezés után felteszi az együgyű kérdést:  „Te is elmentél?” - egyáltalán nem tapintatos az ilyen figyelmesség. Csak azt teszi egyértelművé, hogy se a szexben, se a szerelemben nincs meg összhang, nincs harmónia.

A kínos helyzeten tovább ronthatsz, ha ezután a saját szexteljesítményedet kezded el kimagyarázni.

Megoldás: Élvezd az együttlétet, ne görcsölj rá arra, hogy a nőnek is jó legyen, csak add magad és hidd el, az élvezet heve jó irányba sodorja majd az aktust mindkettőtök számára. Minél jobban kívánod ugyanis partnered, annál jobban fog ő is kívánni téged. Egymást tüzét szítjátok a szexuális gerjedelemben. Ha pedig az együttlét végén kételkedsz abban, hogy a partnered eljutott-e a mindent elsöprő orgazmusig, akkor segíts neki egy kicsit. Az utójáték is nyújthat mennyei élvezetet.

2. Ne traktáld a sünivel!

Hosszabb ideje tartó párkapcsolatokban egy idő után mindkét fél kissé lejjebb ad az igényességből. Így a szexben is megállja a helyét az a mondás, hogy lakva ismerszik meg az ember. Állandó partner mellett kisebb a késztetés, hogy mindennap tetőtől talpig megborotválkozz vagy órákig készülődj a fürdőben egy-egy szerelmetes este előtt. Előfordulhat, hogy a lábad között sem vagy épp makulátlanul selymes. Azonban soha ne kérdezd azt együttlét után: „Nem zavart, hogy szőrös vagyok odalent?”  Ha felhívod rá a figyelmét, következő alkalommal talán különös alapossággal fogja vizsgálgatni szőrszálaidat az intim részeken.

Megoldás: Ha valaki szeret, az szőrösen is szeret. A tökéletes orgazmus nem a szőrmentességtől méretétől függ, viszont ha az egész aktus alatt azon agyalsz, mit gondolhat a párod, mialatt orálisan kényeztet, biztos, hogy soha nem jutsz még csak a csúcs közelébe sem. Engedj ki és arra figyelj, milyen jó az együttlét! Élvezd a párod forró csókjait és merülj el a gyönyör óceánjában kényes kérdések nélkül.

3. Ne példálózz!

Nincs annál lehangolóbb, mint amikor szeretkezés után a korábbi kapcsolataiddal, partereiddel példálózol. Minden ember mást szeret az ágyban. Soha ne kérdezz rá, vajon az adott technikád tetszett-e a aktuális párodnak, mondván, ezt korábban mindenki annyira kedvelte. Ha mégis kiszaladna a szádon a mondat, készülj fel egy hosszú beszélgetésre vagy épp napokig tartó sértődött hallgatásra.

Megoldás: Engedd el magad és csináld, amihez kedved van. Az ágyban nincsenek tabuk. Párod reakcióiból úgyis le tudod szűrni, mennyire jön be neki az adott pozíció vagy technika. A szemedet és az érzékeidet nyisd ki, ne a szád.

A jó szex kulcsa hosszútávon az őszinteség. Idővel minden együttlét jobbá válik. Kínos kérdések és magyarázkodások helyett inkább nyíltan mondjátok el egymásnak, mit szerettek az ágyban és mi az, amit nem. Így megelőzhetitek a kellemetlen gondolatokat, a közösen töltött idő pedig értékessé és felejthetetlenné válik.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Átszakadt egy hatalmas gát Brazíliában, rengeteg a halott

origo.hu

Újabb drámai lépés a világháború felé - Ezt követeli Macron

borsonline.hu

(rém)Álommeló az RTL-en, kiborítja a a stábtagokat Balogh Levente

vg.hu

Hiánycikk lett a súlycsökkentő, már korlátozzák a felírását

ripost.hu

Patai Anna végre elárulta születendő kisbabája nevét

hirtv.hu

Cseh Katalin alaposan belezavarodott a mondanivalójába + videó

origo.hu

Borzalmas gyerekbántalmazás Érden: fejbe dobott egy kisfiút a nevelő

astronet.hu

Heti horoszkóp 2024. április 29-május 5.: Nagyon kedvező változásokat jeleznek a bolygók

ripost.hu

"Élettelenül fekszik" - Elhunyt a profi sportoló kisbabája, szívszaggató sorokkal búcsúzik

ripost.hu

A kutatók elsápadtak attól, ami a Vörös bolygóról előkerült

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól