Létrehozva: 2015.10.04.

"Úgy éreztem, felforr a testem" - nők vallomásai az édeshármasról

Kipróbáltad már hármasban? Fantáziáltál már róla, hogy milyen lenne így a szex? Ezek a nõk megtették, és elmesélték, milyen érzés.

A közelmúltban részletesen foglalkoztunk azzal, mire érdemes odafigyelni, ha édeshármast tervezel. Más a helyzet a férfiak és más a nők szemszögéből. Ahogyan az sem mindegy, hogy partnereddel vágsz bele vagy szingliként. Most olyan nők beszámolóit gyűjtöttük össze, akik már kipróbálták az élményt és mindannyian életük kellemes pillanatai közé sorolják azt. Az ő történeteik következnek.

"Sokat segített, hogy ittunk néhány pohárral"

Három alkalommal vettem részt ilyenben. Mindegyik spontán alakult – számol be egy fiatal lány a tapasztalatairól. – Egy buliban voltam egyik alkalommal néhány pohár italtól kacérabb lettem, és végül elmentem két sráccal hozzájuk. A másik eset szintén véletlenül alakult. Iszogattunk a legjobb barátnőmmel és együtt táncoltunk egy fiúbarátunkkal. Utána már egymást követték az események. Harmadszor elkezdtem összejönni a szomszédommal, egy barátnőm éppen nálam volt, amikor a srác felhívott, hogy nem megyek-e át hozzá, én pedig megkérdeztem a lányt, hogy nincs-e kedve csatlakozni hozzánk. Mindig sokat segített a gátlások feloldásában, hogy a történtek előtt vagy közben ittunk néhány pohárral.

"40 évesen is csodálatos élmény"

40 éves vagyok, a párom 54 - kezdi történetét egy tapasztalt édeshármasozó. - Többször is voltunk már hármasban és csoportos szexben is. Ha megvan a megfelelő kommunikáció, akkor eszméletlen tud lenni így a szex.

Fontos, hogy sokat beszélgessünk közben, mindenki megkapja a kellő figyelmet és egyenrangúnak érezhesse magát. Tudnod kell átadni magad a pillanatnak és sodródni az árral. Voltunk már barátokkal és idegenekkel is. Szerintem legjobb, amikor barátokkal csinálja az ember. És persze a legjobb az egészben, hogy olyan csodálatos párom van, akiben maradéktalanul megbízunk egymásban és akivel mindent meg tudunk beszélni ezen a téren is.

"Sosem volt még részem ilyen szexuális nagylelkűségben"

22 éves voltam. Egyszerre két sráccal randizgattam, akik ismerték egymást és tudtak is egymásról.  - kezd bele egy boldogan visszaemlékező lány. - Egyikükkel a testi vonzalom dominált, igazán mocskos és durva volt vele a szex, többnyire olyan helyeken, ahol szeretkezni illegális. Másikukkal sokkal intimebb volt a viszont, barátságból alakult ki a kapcsolat. Mivel nem éltünk egy városban, mindig nagy ok volt az ünneplésre, ha vagy véletlenül mindannyian egy helyen tartózkodtunk. Egy ilyen alkalommal együtt is aludtunk, közös ágyban, amikor megtörtént a dolog.

 

Én feküdtem középen, nem feltételeztük, hogy bármi is fog történni, csak jó éjszakát kívántam mindkettőjüknek, amikor felváltva megcsókoltak. Fantasztikus volt, ami utána történt. Én voltam a figyelem középpontjában, mivel egyikük sem vonzódik a férfiakhoz és nem is nagyon tudtak volna mit kezdeni egymással.

Az egész mélyen intim és örömteli volt, életemben nem volt részem ilyen szexuális nagylelkűségben, mint amit akkor tapasztaltam.

Hol az egyik hatolt belém és a másik térdelt rajtam, hol egyszerre simogattak, hol felváltva szeretkeztünk. Minden nagyon könnyed volt és egyáltalán nem közönséges vagy pornográf. Sokan azt mondják, hogy egy ilyen együttlét nagy odafigyelés és koncentrálást igényel, mert bonyolulttá tud válni a koreográfia. Én semmi ilyet nem tapasztaltam. Gördülékeny volt minden, talán azért, mert jól ismertük egymást és megbíztunk egymásban. Mindannyian többször is elélveztünk, két menet közben csak cirógattuk egymást vagy a nyakamat csókolták és a mellemmel játszadoztak. Boldogan aludtunk el, és másnap sem volt bennünk semmilyen feszengés, hanem megreggeliztünk, összemosolyogtunk és mindenki ment a dolgára a szokásos módon.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Rabszolgaként tartották, majd meggyilkolták azt a nőt, akinek Aszódon találták meg a holttestét

origo.hu

Újabb árcsökkenés jön a hazai benzinkutakon

metropol.hu

Szandi elárulta évtizedek óta tartó házassága titkát: Sosem hinnéd, mi az

magyarnemzet.hu

Liverpool: váratlan reggeli bejelentés, Szoboszlai fotója is a hírben + videó

ripost.hu

"Élettelenül fekszik" - Elhunyt a profi sportoló kisbabája, szívszaggató sorokkal búcsúzik

magyarnemzet.hu

Ő a Liverpool legönzőbb játékosa a klub legendája szerint

origo.hu

Elképesztő titkokat osztott meg Szabó Zsófi

travelo.hu

Különleges, szökött halat fogtak a balatoni horgászok

ripost.hu

Házasság első látásra: Egy év után vajon együtt van Enikő és Peti?

ripost.hu

Pénzeső májusban, ez a 4 csillagjegy már nyithatja a pénztárcáját

ripost.hu

Patai Anna végre elárulta születendő kisbabája nevét

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól