Létrehozva: 2015.09.12.

Erről álmodik a lány: a 10 legvadabb szexfantázia

A nõknek nincsenek piszkos gondolataik? Hát dehogynem! Elmondjuk, mi jár a barátnõd fejében.

1. Uralkodni rajtad

Jó, nem kell rögtön a szájpecekre és az ostorra gondolni, de minden csaj fejében megfordul, hogy leteperi és a kezesbárányává teszi a férfit. Mi lehet annál izgatóbb, mint hogy egy nagy és erős férfi a nő kegyelméért könyörög az ágyban? 


2. Uralkodj rajta!

A metroszexualitás elterjedése is okozhatja, hogy a nők újra szeretnék magukat nőnek érezni. Olyan férfira vágynak, akiből kitör a tesztoszteron, akinek érezhetik az erejét, ahogy felkapja őket vagy a hajukba markol – a tomboló együttlét után pedig boldogan térhetnek vissza a feminizmushoz. 


3. Legyél te a tanárbácsi! 

Britney Spears óta tudjuk, hogy az iskoláslány-játék az egész világot megmozgatja – így a nőket is. Bizony, ők is szeretnek miniszoknyát és térdzoknit húzni, hogy aztán alaposan megtanítsd őket valamire! Az sem baj, ha elfenekeled, amiért rossz kislány volt – az elfenekelést ugyanis gyakran követi forró szex. 


4. Szex egy vadidegennel

Ez az a fantázia, amit a nők  nagyon ritkán valósítanak meg: valószínűleg azért, mert felülkerekedik bennük a bűntudat – amit saját maguknak gyártottak. De ha eltekintünk  a lelki okok boncolgatásától, az biztos, hogy a legtöbb hölgyismerősöd álmodott már arról, hogy egy gyönyörű férfi közelít felé egy bárban, aztán egy szobában kötnek ki, ahol együtt töltik az egész éjszakát. Aztán mindenki megy a dolgára. 


5. Édeshármas egy másik nővel

Méghozzá úgy, hogy a férfi és a nő is csak vele foglalkozik! A legtöbb lány még elképzelni sem szereti, hogy a kedvese valaki mással van, így általában ezekben az álmokban a fiúknak csak kukkoló-szerep jut – egész addig, amíg el nem jön az ő idejük, mert a nő már valami keményebbre vágyik. 


6. Édeshármas két férfival

Természetesen két elképesztően dögös és heteroszexuális férfival, így abszolút ő lehet a főszerepben. A legtöbb nő számára a való életben ez komoly tabu – éppen ezért olyan izgalmas elképzelni, hogy hogyan is zajlana egy ilyen szeánsz. 


7. Kukkolás

Ha azt gondolod, hogy a nők nem szeretik nézni mások szeretkezéseit, nagyon tévedsz. Ugyanazért tetszik nekik, mint a férfiaknak: izgalmas, erotikus és egy kicsit tiltott gyümölcs. Lehet ez egy véletlenül elhúzva hagyott függöny a szomszédban, egy túlfűtött pár a parkban vagy egy orgia, amit a pálya széléről figyel: a lényeg, hogy anélkül lehet része benne, hogy ő maga belefolyna a játékba. 

8. Játék az erővel

Nagyon sokan szeretik a veszélyt – ha érted, mire gondolunk. Persze ezt csak akkor valósítanák meg, ha igazán szeretik a partnerüket, így teljesen biztonságban érzik magukat, de igenis van, hogy egy nő legyőzve szeretné magát érezni. Ha ezt az álmot valóra váltanátok, nagyon fontos, hogy előtte sokat beszéljetek róla és egyezzetek meg olyan jelekben, amivel azonnal le lehet állítani a játékot, különben nagyon csúnya vége lehet. 

9. Exhibicionizmus

Igen, a legtöbb nő álmodozik néha arról, hogy nyilvános helyen essen neki a fiúja. Ennek finomabb változata, ha házivideót forgattok – bár a legtöbb nő túlságosan figyel a testére ahhoz, hogy ebben a konkrét szituációban tényleg jól érezze magát. Álmodozni viszont szabad, sőt! 


10. Sztriptíz

Nyilvános helyen persze nagyon kevesen vállalnák be, de a hálószoba falai között talán ezt a legkönnyebb megvalósítani. Az rendben van, hogy ezt a fiúk miért szeretik, de mi a jó egy nőnek abban, ha privát asztaltáncot lejt a párja előtt? Nos: a férfi arcáról leolvashatják a csodálatot, az ágyékukról pedig azt, hogy mennyire kívánatosak – ezzel a kombinációval pedig nehéz betelni. 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szuperszexi fitneszmodellre cserélte a dögös pornóst a bokszvilágbajnok - galéria

origo.hu

Félmeztelen privát képeken a gigamellű magyar modell

mandiner.hu

Tűpontosan mutatott rá a történész, hogy mi is a gond Európában

metropol.hu

Nagyon gömbölyödik: Kulcsár Edinának már hatalmas a pocakja

magyarnemzet.hu

Milák Kristóf csúcsa megdőlt, erre senki sem számított

origo.hu

Mellbimbóit mutogatta az ismert énekesnő

mindmegette.hu

Valóban tilos füvet nyírni hétvégén? Itt az igazság!

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól