Létrehozva: 2015.09.21.

A teljes szexgyönyörhöz több út vezet. Mutatunk néhányat!

Igazi nõk hiteles vallomásai alapján állítottuk össze neked a következõ szex-kisokost. Tanulj a legjobbaktól és juttasd el csajodat a csúcsra!

Sokféleképpen állhatsz neki a dolognak, de ha már csinálod, miért ne csinálnád a legjobban! Itt a színtiszta igazság a vágyakról, a tökéletes kielégülésről. 

Tanulj a legjobb tanároktól, vagyis a középkorú, vágyaival és testével tisztában lévő nőktől! Nem fogsz többé mellényúlni, az tuti! 

Izgasd a csiklóját a nyelveddel

Finoman, alig érintve, de nagyon gyorsan mozgatva a nyelved. Ne úgy gondolj rá, mint egy kis bimbóra. A csikló mélyen benyúlik a női testbe. Amikor a nyelved jobbra-balra mozgatod rajta, nemcsak arra a pontra gyakorolsz hatást, hanem körülötte mindenre! Húzd hátra bátran rajta a fedőbőrt, és hagyd, hogy szabadon mozogjon a nyelved alatt. Kövesd a nyelveddel olyan mélyre, ahogy tudod, a tengely mentén.

Izgasd a mellét anélkül, hogy a bimbóhoz érnél !

Persze előbb-utóbb az a cél, de igyekezz ezt a pillanatot a végletekig elodázni. A vágykeltés ezen a területen úgy működik, mint amikor kavicsot dobsz a tóba. A rezgések még nagyon sokáig ott fodrozódnak a víz felszínén. Hagyd, hogy mellén keresztül közeledésed minden pillanatát kiélvezze! Amikor viszont célba értél, ne legyél kíméletes! Addigra

olyan izgatott állapotban lesz, hogy csókolhatod, szívhatod, haraphatod bátran!

Meg fogsz döbbenni a reakcióján!

Állj meg, amikor már majdnem késő!

Szó szerint! Ne engedd elmenni. A legforróbb pillanatban hirtelen állj meg, majd válts extra lassú fokozatra. Innen kezdd előröl. Lassan finoman, hogy újra felpörögjön. Játszd ezt el egy párszor, mielőtt a gyönyöre végleg elszabadul. Ha elég türelmes vagy, olyan oltári orgazmusban lesz része, amit nem felejt el egyhamar.

Érintsd meg úgy, hogy hozzá sem érsz!

A várakozás az egyik legelképesztőbb vágyfokozó! Legyen kellemes a zene, és békés a környezet. Vetkőztessétek le egymást nagyon lassan, és élvezzétek, amit láttok. Érezze, ahogy kívánod, és engedd, hogy megkívánjon. Csak közelíts felé a kezeddel, és láthatod, ahogy beleborzong. Imádni fogja! Simogasd végig így az egész testét. Engedd, hogy vágyakozása a tényleges érintésre az egekbe emelje.

„Búgj”, miközben ott csókolod!

Na, nem szerelmes szavakat, inkább csak valami zöngéset. Lehet, hogy furán hangzik, de működik. Amikor a csiklóján, vagy annak környékén csókolod, add ki ezt a hangot. Pont, mint egy vibrátor. Nem véletlenül olyan népszerűek ezek a kis segédeszközök. A vibráló hang, az egész szeméremtestet mozgásba, izgalomba hozza, innen már csak egy jól irányzott ujj-, vagy nyelvmozdulat, és az egekbe repíted őt. Igen, amikor már úgy érzed, hogy az izgalma nem fokozható, egy határozott, de finom mozdulattal gyakorolj nyomást a csiklójára, és élvezd, ahogy elszáll.

Behatoláskor, tenyerelj a hasára!

Tényleg! Nem kell félned, nem fog fájni neki, viszont eszméletlen orgazmushoz juttathatod! A hüvely elülső falán van valahol a G-pontja ugyanis! A pontos helye kicsit nehezen magyarázható, de ebben az esetben nincs is rá szükséged, hogy ismerd! Mivel izgalmi állapotban van, és mivel remélhetőleg egyébként is sikerülne neki elélvezni,

csak rásegítesz, hogy a legtökéletesebb legyen a pillanat.

Teljes tenyérrel, a köldök és a szeméremdomb között nyomd, és közben abba ne hagyd, amit addig csináltál! Frenetikus lesz az eredmény, abban biztos lehetsz!

Nedvesíts és fújj!

Bután hangzik, de nagyon is működik! A bőr bármely részén nyald meg egy kis helyen, és finoman fújd meg. A nedvességtől teljesen máshogy működik a hőháztartása. A legkisebb felületen is hatásos. A bizsergés úgy árad szét a testén, mintha száz szád lenne! Térképezd fel, kényeztesd, ahol csak bírod. Biztos lehetsz benne, hogy hamar folytatást követel!

Harapd fent, simogasd lent!

Vagyis, vedd finoman a fogaid közé a mellbimbóját, miközben kezeddel a csiklóját cirógatod. Feküdj mellé kényelmesen, és hagyd, hogy élvezze a dupla izgalmat. A legtöbb nő, ettől simán az önkívületbe kerül. Ne lepődj, meg, ha minden mozdulatodtól egyre szélesebbre tárja a combjait. Ez bizony felhívás keringőre! Nem jelent más,minthogy egyre mélyebben szeretne érezni!

Használd a bútorokat!

Egészen pontosan egy hintaszék és egy zsámoly, ami nagy segítségedre lehet. Ültesd őt kényelmesen a hintaszékbe, te pedig előtte a zsámolyra helyezkedj el. Engedjétek, hogy a ringató mozgás megtegye áldásos hatását. Attól, hogy egy váratlan, tőletek majdnem független mozgás bejött a képbe, olyan, mintha plusz egy dimenziót nyitottatok volna ki. Engedd, hogy hassanak rátok az idegen helyzetek, próbáljatok ellazulni a mozdulatlanságban.

Kerekedj még feljebb!

A normál misszionárius pózban, told fel magad. A csípőd legyen az övé felett. Így a péniszed közvetlenül ingerli a csiklóját, és sokkal nagyobb az élvezet. Fokozhatod, hogy ebben a helyzetben, megkéred zárja össze a lábait. Viszont nagyon lassan, és finoman mozogj, mert tuti kirobbanó örömre számíthatsz, és neked is sokkal intenzívebb lesz a menet, szóval, ha kitartanád még egy kicsit a végét, légy résen!

Fokozd, amit csak lehet!

Amikor a száddal elégíted ki a barátnődet, vesd be az ujjaidat is a harcba. Azt gondolnád, hogy, ha az egyik rész ok, akkor a másik, is, de tévedsz. Két külön idegpályáról van, szó, szóval ne hagyd parlagon egyiket sem, és a hatás elképesztő lesz. A nyelveddel ingereld a csiklóját, miközben az ujjaiddal behatolsz mélyen a hüvelyébe. Ha egyszer már így eljuttattad a csúcsra, fokozhatod a hatást, hogy még egy ujjad beveted a cél érdekében. Ahogy ettől ismét feszesebb lesz, újra

Vedd a szádba a mellbimbóját, és lélegezz.

Teljes vákuumot képezve a bimbó körül, először az orrodon szívd be, majd a szádon fújd ki. Aztán fordítsd meg az irányt. A hideg-meleg érzet váltakozása, és az áramló levegő hatása, fantasztikus összképet ad, a mellbimbó ingerlésének.

 

Játssz és élvezd!

Minden nő félelme, hogy nem elég csinos, illatos, nedves, kívánatos, és még sorolhatnánk a vagina köré fonódó aggodalmakat. Kergesd el őket! Ha azt érzi, hogy számodra most és itt, ez a legtökéletesebb pillanat, a legtökéletesebb női test, ő is így fogja érezni. Ahhoz, hogy elengedje magát, nem kell más,minthogy amikor a száddal kényezteted, biztosítod róla, hogy ez számodra is legalább akkora élvezet, mint amit neki kívánsz épp nyújtani! Sikerülni fog!

Hagyd lógva!

Legalábbis a fejét. Remek módszer az eszméletlen orgazmushoz, ha egy kis oxigénnel pumpálod meg a tudatát. Csak forgasd úgy az ágyon, hogy kicsit lelógjon a feje, máris, másképp áramlanak a dolgok. Ne engedd persze lecsúszni, vagy, hogy megijedjen a leeséstől. És persze hagyd abba, mielőtt valóban elájulna!

A párna ilyenkor nem a fejetek alá való!

Egy jól irányzott csípőemelés olyan távlatokat nyit a legegyszerűbb pózban is, hogy sosem gondoltad volna. Nem csalás, nem ámítás, és kötelező kipróbálni! Szóval párnát a popsi alá, és kezdődhet a szárnyalás!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Összeomlott a PSG, megint bukhatja a BL-álmát

origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

borsonline.hu

Tóth Gabi nem titkolja tovább: romokban van az élete

vg.hu

Olajat talált a Mol Magyarországon

ripost.hu

Nagy baj történt a Pilisben, ezekben a percekben mentenek

vg.hu

Súlyos beismerés a gyógyszergyártótól: vérrögöt okoz a Covid oltóanyaga

origo.hu

Elképesztően szexi pózban mutogatja testét Gelencsér Tímea - kép

lakaskultura.hu

Modern városi milliő a 13. kerületben: skandináv stílus, retróval fűszerezve

ripost.hu

Robban a karalábészezon: Mutatjuk a legfinomabb receptet

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

Házasság első látásra: Egy év után vajon együtt van Enikő és Peti?

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól