4 hely, amit soha ne érints meg szex közben

A nõi test nem egyetlen nagy erogén zóna. Vannak olyan területek rajta, amelyek érintése egyáltalán nem izgató, inkább kellemetlen szex közben. Megmutatjuk, hová ne nyúlj még véletlenül sem.

A végbél környéke

Az anális szex szó szerint sikamlós téma: vannak, akik teljesen elutasítják, mások szívesen részt vesznek benne, de csak akkor, ha már kellően felizgultak, és elég síkosító van a kezük ügyében. Az előjátékban nincs helye semmilyen errefelé irányuló mozdulatnak, különösen akkor, ha még nem tudod, hogy viszonyul a kedvesed a hátsó kapus megoldásokhoz.

A lábfej

A talpmasszázs nagyon jó dolog, csak nem szeretkezés közben. A lábfej nagyon érzékeny, gyakran egyenesen csiklandós pont, a csiklandozás pedig nem biztos, hogy izgató. A kutatások azt is kimutatták, hogy nem bolondság, és nem lelombozó zoknit húzni szex közben: a hideg láb ugyanis akadályozhatja az orgazmust.

A csikló csúcsa

Bár a csikló tele van idegvégződésekkel, aktus közben nem jó ehhez a területhez nyúlni, mivel túlságosan is érzékeny. Ha errefelé simogatod, az fájdalmas is lehet, a szexuális vágyat pedig egészen biztosan lelohasztja.

A méhszáj

Ha szex közben a pénisz a méhszájhoz ár, akkor valami nincs rendben. Ha ugyanis egy nő eléggé felizgul, a méhe, és így a méhszája is hátrahúzódik. A méhszáj érintése ugyanis kifejezetten fájdalmas lehet. Ha mégis ez a helyzet, fordítsatok nagyobb figyelmet az előjátékra, és váltsatok pozíciót.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!