Létrehozva: 2015.08.12.

Szexriadó! A 10 legdurvább spermagyilkos

Sajnos az a helyzet, hogy a terméketlen párok többségénél nem a nõ, hanem a férfi nemzõképességével van gond. Talán te sem gondolnád, de gyakran hétköznapi rossz szokások miatt nem jön a baba.

Szerző Lipa Blanka

Ha esetleg nem jön a várva várt kisbaba, és már az orvos keresi az okokat, könnyen kiderülhet, hogy bizony a férfi spermájával van a baj. Legtöbbször szerencsére nem végérvényesen, hanem csak átmenetileg, sokszor ugyanis kiderül, hogy csak egy rossz szokáson kell változtatni. Ha a férfi megfogadja a tanácsokat, spermium-hadosztálya hamarosan újra bevetésre készen állhat.

Forró fürdő? Felejtsd el!

A pasid imád este órákig a forró fürdőben lazulni, esetleg szaunába is jár? Lehet, hogy a lelke felfrissül tőle, de hímivarsejtjeinek biztosan nem tesz jót.

A 40 fok feletti hőmérséklet ugyanis a spermiumok gyilkosa!

A herék nem véletlenül helyezkednek el a testen kívül. Ennek a szervnek hűvösebb környezetre van szüksége ahhoz, hogy az ott termelődő hímivarsejtek egészségesek maradhassanak. Az esti forró fürdő azonban nem csak a spermiumok gyilkosa, de a libidónak sem tesz jót.

Ilyen lazulás után a pasid biztosan nem fog akrobatázni az ágyban.

Azok a szexi szoros alsók

Ma már a pasik is hódítani szeretnének, akár egy szál alsógatyában is. Míg régen a fecske volt az egyedüli csábos férfifehérnemű, ma egy szoros tanga is rákerülhet az izmos férfipopsira. Lehet, hogy ez téged megbolondít, de a spermiumokat garantáltan kinyírja.

A szoros alsóban ugyanis a heréket tartósan éri komoly stresszhatás, aminek következtében a spermiumképződés akár csökkenhet is. És ezzel lavina indul el, hiszen ha a herék nem érzik jól magukat, akkor az előbb-utóbb a libidón is érződik.

Megtizedeli a spermiumokat a betegség

A spermiumoknak is életciklusuk van, akár a többi élő organizmusnak.  Csaknem 2 hónap szükséges ahhoz, hogy kifejlődjenek és egészségesek legyenek. Ha a pasid megbetegszik, pláne ha magas láza is van, az sajnos hatással van a hímivarsejtek általános állapotára, vitalitására. A hímivarsejtek egy része ilyen körülmények közt deformálódik, és a levett ondómintákban mérhetően magasabb az életképtelen spermiumok aránya. Lázas állapot után néhány hétbe is beletelhet, hogy az ondó újra ideális összetételű legyen. Helyes étkezéssel sokat segíthetsz.

A vibrátor OK, de más technikát ne engedj az ágyba!

Ha a pasid szeret esténként ágyban fekve a laptopján játszani, vagy esetleg online dolgozik ebben a pózban, akkor gyorsan zavard ki az asztalhoz.

Az ölben tartott laptop ugyanis szintén nem tesz jót a férfiasságnak.

A kézi számítógép alja ugyanis hőt termel, és - persze függően attól, hogy milyen pózban tartja a pasid - az onnan kiáramló meleg gyakran épp a heréket éri.

Ha rendszeresen laptopozik az ágyban, jó eséllyel lesz egyre kevésbé kezdeményező a szexben.

Ugye, erre nem gondoltál?  Az ágy éjszaka legyen a bujaság terepe!

Legyen laza a sportszerkó!

Imádjuk a szépen kigyúrt férfitestet, de sajnos az a helyzet, hogy az edzés sem mindig jó ötlet. Például, ha a párod testre feszülő, szoros sportnadrágban bringázik vagy fut, abból előbb-utóbb gond lehet a lába között, igen: OTT!

Hiszen intenzív mozgáskor a szoros gatyó szaunává változtatja a herék környékét. Jobb, szellőznek a tojások futás közben is. Meghálálják az efféle odafigyelést.

Visszér

A férfiak 15%-nál alakul ki, főleg a bal herében, a visszér, és csak részben genetikai okok miatt. Legtöbbször a helytelen, egész konkrétan a túl feszes ruhadarabok idézik elő ezt a kellemetlen elváltozást, melynek egyik sajnálatos következménye a a nemzőképesség brutális csökkenése. Ha gyermeket szeretnétek, és nem megfelelő a spermaszám, biztosan meg fogják vizsgálni ezeket a bizonyos visszeereket is.

Szerencsére ez a fajta probléma egy gyors műtéti beavatkozással orvosolható. Csak csendben jegyezzük meg: egy férfi sem boldog, ha férfiasságához szikével közelítenek! Érdemes inkább a hétkoznapkban odafigyelni az öltözködésre!Í

Mobiltelefon: csökkenti az életképes spermiumok számát!

Megoszlanak a vélemények a mobilok káros hatásairól. Azonban az biztos, hogy azoknál a férfiak, akik a mobilt a nadrágzsebben tartják, kevesebb a spermaszámmal rendelkeznek.

Mivel a férfiak napi 4 órát telefonálnak és a bekapcsolt mobilt csak bedugják a zsebükbe, ezzel károsíthatják a spermiumokat.

A kövér férfi kevésbé termékeny!

Nemcsak a libidót is csökkenti a túlsúly, de a spermákra is rossz hatással van. Ha több szexre vágysz pároddal, vagy kisbabát szeretnétek, fogd diétára pasidat a cél érdekében.

Ne hagyd, hogy elfüstölje az apaságát!

A dohányzás köztudottan nem tesz jót az egészségnek. A spermákra és a libidóra azonban kifejezetten káros minden egyes elszívott cigaretta. A cigiben levő méreganyagok csökkentik a szexuális vágyat. Ha azonban babát szeretnétek, nem árt, ha a párod lemond füstölésről.

Egy kávé reggel, de ez legyen elég!

Nem csak a dohányzás, de a kávé is lohasztja a férfiasságot, a spermiumoknak pedig kimondottan rosszat tesz.

Így ha párod több szexre vágyik vagy már apa szeretne lenni, akkor érdemes lenne rávenned, hogy elhagyja ezt a kellemes szokását. Bizony: a pasinak is kell tenni annak érdekében, hogy közös babátok megszülethessen.

 

 

Szerző Lipa Blanka

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt van Oroszország válasza a hadüzenetre

origo.hu

Váratlan hír érkezett Oroszországból, ez mindent megváltoztat

borsonline.hu

Kucsera Gábor bajban van, a követőitől kért segítséget

hirtv.hu

Nyilvánosan beismerte Karácsony, hogy meg sem mozdulhat Gyurcsányék nélkül + videó

ripost.hu

„Megjelent az életemben” - Nem engedik el egymás kezét, ez a férfi áll Hunyadi Donatella mellett

vg.hu

Frei Tamás bejelentette: megállapodtak az Aldival

origo.hu

Demcsák Zsuzsa elfenekelte Marics Petit - videó

travelo.hu

Videó: Ezek a legszebb, kevésbé ismert horvát vízesések, amiket látnod kell!

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól