Létrehozva: 2015.08.16.

Megmutatjuk, hogy használd a gésagolyót, cél a csúcsorgazmus!

A tökéletes orgazmus technikáját, mint szent titkot, a gésák adták tovább generációról generációra az õsi Japánban. A ma már közismert és világszerte használt gésagolyó segítségével te is eszelõs gyönyörökben részesítheted párodat.

Kiotó óvárosi részében, szűk sikátorok szövevényében ma is él a múlt. Csinos előkertekkel, félreérthetetlen díszítéssel, feliratokkal, képekkel hagyományos japán teaházak csalogatnak.

Miután levetted a cipőd, és illendően köszöntötted a ház úrnőjét, te is beléphetsz a szentélybe, és ha elég pénzed van, kezdetét is veszi a többórás kényeztetés. A hölgy, aki ebben partnered, azaz a gésa, nem egyszerű kurtizán, mint oly sokan gondolják. Művelt, művészetekre érzékeny, finom lelkű, rendkívül ápolt hölgy, aki étellel-itallal kínál, majd bevezet az érzéki gyönyörök birodalmába.

A gésa öle a legkéjesebb szorítással kényezteti a péniszt

A gésa ténylegesen varázsol az ölével, épp olyan trükkökre képes, amilyenekről a férfi álmodik. Mindez nemcsak hajlékony testének és az általa jól ismert, legnagyobb kéjt adó szexpózoknak köszönhető. A gésa-szexben a feszes izomzatú vagináé a főszerep, mely úgy tudja megszorítani a péniszt, hogy a férfi nem is tudja, a gyönyörtől, vagy a fájdalomtól hördül-e fel aktus közben.

A gésa-technika titka a kéjgolyó!

Az elképesztően erős vaginaszorítást kislánykoruktól kezdve tanulják a gésák. A technika úgynevezett gésagolyók segítségével sajátítható el, ennek lényege, hogy a nő egy vagy két golyót hosszú órákra fölhelyez a hüvelyébe, és ezen idő alatt mindvégig arra törekszik, hogy a golyók odabent maradjanak.

 

Ez nem könnyű feladat, hiszen a gésagolyónak súlya van, a gravitációnak engedelmeskedve tehát lefelé törekszik. Épp az a feladat, hogy a hüvelyizmokkal a nő bent tartsa az egyébként 4-5 cm átmérőjű, 5-10 dkg súlyú eszközt.

Ám a gésagolyó nem egyszerű vaginaedző szerkezet, ennél sokkal huncutabb! Üreges belseje egy vagy több kisebb golyót is rejt! Ez a kisebb golyó a nő mozgása közben nekiütődik a külső golyó falának,  ezzel pedig folyamatosan ingerli a vaginát. A koccanások hatására a hüvely izmai szinte minden pillanatban összerándulnak, ez pedig megsokszorozza a gravitáció leküzdésére befektetett izommunkát. Az eredmény: csúcs-orgazmust adó vagina.

Néhány hónapos gyakorlással te is magas szintre juthatsz el. Gésagolyóidat elég naponta 1-2 órát bent tartanod. Közben mosogathatsz, főzhetsz, teregethetsz vagy dolgozhatsz a számítógépen.

Amíg megszerzed a kellő rutint - ha ránk hallgatsz - inkább ún. Kegel-eszközt használj.

 

A gésagolyó valójában az örömérzet kialakulását segítő és növelő eszköz, és nem szexjátékszer az ágyban. De azért nem vetjük el ezt a gondolatot sem, hisz sokan számolnak be arról, hogy különös kéjjel jár például a gésagolyó kiemelése a vaginából. Ha ezt az előjáték során teszed meg, egyrészt örömöt szerzel magadnak, másrészt párodnak is kedvezel, hiszen

a vaginából előbukkanó gésagolyó látványa rettenetesen izgatja a férfifantáziát. 

Ismered a gésa-szexet?

A vagina szorítóképessége tényleg csodálatos magasságokba emeli a szexet. S ennek köszönhetően a finoman, játékosan induló, majd később akár vad csörtévé váló gésa-szex örvényként szippantja magával a férfit. Tudni kell ehhez, hogy ez az erotika korántsem a finomkodásról szól, a japán szerelem évezredes hagyományaiba a legkülönlegesebb szexmegoldások is beleférnek.

Az általunk egzotikus örömlányként ismert, és gyakran tartózkodónak elképzelt gésák ismerték és szemrebbenés nélkül gyakorolták a szex legkülönlegesebb, legbizarrabb műfajait. Egy ősi japán gondolat szerint

a gyönyör és a fájdalomérzet gyökere ugyanonnan ered. E két meghatározó érzést különös gondossággal ötvözte a hagyományos japán szexkultúra.

Korabeli metszeteken a legbizarrabb pozitúrákban szerelmeskedő japánokat is láthatunk.

A gésa szent küldetése, hogy szolgálja a gyönyört, hűen asszisztáljon a legmocskosabb férfivágyak megvalósulásában is. És itt aztán tényleg minden belefér, nem véletlen, hogy a legkeményebb pornófilmek épp a japán kultúrkörből vették át a legbizarrabb ötleteket. Ha egy kis frissítésre vágytok az otthoni szexben, érdemes ellesni néhány gésa-trükköt.

Kikötözés

A kiszolgáltatottság érzése, az, hogy ebben a helyzetben tényleg bármit megtehet veled a párod, mindkettőtök számára különös kéj lehet. Ez a szituáció ősi japán eredetű helyzetet dolgoz fel, a 16. századi nagy szamurájháborúk idején gyakran alkalmaztak kötözéses büntetést. Másrészt a japán házastársak hagyományosan külön helyiségben alszanak, így a kielégítetlen vágyak sokszor napokon át halmozódtak – és halmozódnak ma is - a férfiban. Feloldást ilyen esetekben évszázadokon át a teaház adott, ahol a szexuálisan kiéheztetett férfiak nem ritkán ma is kikötözéses édes-fájdalmas kényeztetéssel akarják élvezni a gyönyört.

Kíváncsi vagy bandázs-technika ízére? Engedj egyszer párodnak, meglátod, kivételes orgazmusban lesz részetek! Pláne egy kis kreativitással soha nem tapasztalt, izgató világba repíthet a lekötözés-módszer - na persze, ha ésszel csináljátok.

 

Mélytorok

Ezt a gésák által oly gyakran használt orál-technikát csak meggyőződéssel és kellő átéléssel érdemes művelned.

Legjobb persze szerelemből, hiszen akkor lesz a végeredmény, azaz a férfiorgazmus tökéletes.

A mélytorok kemény műfaj, akció közben öklendezés fojtogathat, hiszen ilyenkor egészen mélyre hatol a pénisz a torokban. Kellő gyakorlással azonban elérheted, hogy elmaradjon az öklendezés. A nyelv leszorítása és a torok úgynevezett kitárása sokat segít, mivel így elég széles nyílás jön létre ahhoz, hogy a merev pénisz szinte akadálytalanul mozoghasson. A meleg, nedves környezet, pláne buja nyálcsorgatással, kimondottan izgat minden a férfit. Tehát: feszes nyak és a gátlástalanság! Cserébe viszont te is számíthatsz hasonló kényeztetésre.

 

Szado-mazo

Egybehangzó vélemények szerint mindenkiben bujkál egy kis SM hajlam. Az ilyen felállásban a nő az uralkodó, a férfi behódolóként, akár szolgaként tűri mindazt, ami történik vele. Vagy éppen fordítva.

Egy ilyen szex-szeánsz célja a katarzis, s ebben csak részben van szerepe a fájdalomnak. Nagyon sok múlik a domina által megkonstruált pszichikai feszültség kezelésén is. Nem véletlenül Japánból ered ez a mára klasszikussá vált szituáció is: a szigetországban élő férfiak többsége munkaőrületben és iszonyatos pörgésben él, szexuális feszültségeik gyakran csak radikális eszközökkel vezethetők le. Az SM-ben rejlő borzongató szexgyönyörre persze az egész világ rákapott, e felállás népszerűségét a neten keringő pornótartalmak hűen tükrözik.

Ez is érdekelhet

origo.hu

A Házasság első látásra szereplői hatalmas titkot árultak el a magánéletükről - videó

origo.hu

Németország újabb drámai világháborús lépése

borsonline.hu

Házasság első látásra: kibékült a TV2 legmegosztóbb sztárpárja? Kiderült az igazság

life.hu

Egy ruhadarab, amit SOHA ne viselj repülőn: a légiutas-kísérő elárulja miért

vg.hu

Az egyik legnagyobb magyar bolt bejelentette: végleg csökkenti a hús árát, akár az ötödével is

origo.hu

Megrázó felvétel az ukrán-orosz háborús pokolról - videó

mindmegette.hu

A 13 leggyorsabb ebédrecept hétvégére, hogy ne strázsálj a konyhában

ripost.hu

Brutális buszbaleset Budapesten: ezekben a percekben is zajlik a mentés

ripost.hu

Fodrozódik az őszibarack levele? Így mentsd meg a termést

ripost.hu

Ez roppant kínos: megint lebukott Meghan, hogy hazudott

ripost.hu

„Nem csinálsz semmit, a szüleid nyakán élősködsz 33 évesen” – keményen beleszálltak az influenszerbe

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól