Létrehozva: 2015.08.25.

Gyors gyönyör az ágyban! Ne indulj el reggel orgazmus nélkül!

Ez nem a meghitt, összebújós mûfaj, de annál jobban felpörget! A kávét akár ki is hagyhatjátok.

1.    Aludj meztelenül!

Nemcsak egészséges, de könnyebben meg is kívánod a szexet még álmosan is – félálomban úgyis csak belegabalyodnál a pizsamákba. Ha átnyúlsz a másik oldalra és meztelen bőrt érzel, ki fog pattanni az álom a szemedből! Ne hagyd abba a simogatást – ilyesmire ébredni mindenki szeret!


2.    Ébresztő!

Bármelyikőtök is keljen előbb, érdemes az órát pár perccel korábbra állítani és a párodat a csörgés helyett valami sokkal kellemesebbel keltegetni. Még a szemed sem kell kinyitni, elég, ha a kezetek indul felfedezőútra. Nem kell majd sokáig keresgélned a paplan alatt – a párod előbb készen áll a reggeli szexre, mint remélnéd. Tudod, a reggeli merevedést bűn lenne nem kihasználni!

 

3.    Maradj járt utakon!

Ne egy sietős hétköznap reggel vesd be a legújabb trükköket. Bármivel is készülnél, hagyd inkább estére: hajnalok hajnalán maradjatok a kedvenc pózaitoknál, amelyek mindkettőtöket gyorsan a csúcsra röpítenek! Lehet az akár egy alapos misszionárius póz, de egy napindító 69 is.

4.    Légy laza!

Ha zavarban vagy, mert nem mostál fogat, hagyd ki a csókolózást, vagy csókold máshol! Hidd el, egy perc múlva észre sem veszi. A frizurádból pláne ne csinálj ügyet: gyorsan össze fog kócolódni! De ha tényleg zavar, akkor keljetek együtt és irány a fürdőszoba! A mosdók ugyan nem szoktak ennyire strapabíróak lenni, de a zuhany alatt vagy a kád szélébe kapaszkodva is sokkal szebbé tehetitek a reggelt!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek