Létrehozva: 2019.06.11.

10 eszelős szextrükk: Így segítenek rá a nők a gyönyörre

Nõktõl, nõknek: elmondják, hogyan sikerül orgazmushoz jutniuk úgy, hogy az tartósan megmaradjon. Szuperhatékony tippek a valódi csúcsgyönyör megélésére.

Semmi nem olyan egyszerű, mint a felnőttfilmekben, így mindenkinek magának kell rájönnie, mi okoz valódi örömöt. A saját tapasztalatgyűjtés mellett azonban hasznos lehet az a tudás is, amit néhány bátor nő osztott meg az orgazmusáról a neten.

1. Szeretem szorosan összezárni a két combomat

"Ha a hátamon fekszem és összezárom a lábaimat, sokkal könnyebben elélvezek. A pasimnak úgy esik jól a szex, ha az egyik lábamat felemeli, így ugyanis sokkal mélyebben tud belém hatolni. Miközben ő rajtam zihál, a kínok kínját élem át, mert fel vagyok izgulva, de nem tudok elmenni, mert az orgazmushoz kellene az a szorítás a combomnál. Ha nem jön össze szex közben az élvezés, maszturbálni szoktam, amikor elalszik."

2. Ha fel vagyok izgulva, lecsap az orgazmus

"Akkor lehet esélye egy jó szexnek, ha valóban be vagyok indulva akár partnerrel vagy nélküle. Fontos, hogy lüktessen a vágy és a szenvedély, különben érdektelenné válok az aktus közben."

3. Amióta Kegel-gyakorlatokat végzek, nem bírok magammal

"Számomra a hüvelyizmok erősítése hozta el a várva várt gyönyöröket. 

Először vibrátorral próbáltam ki és a hatás egyszerűen fantasztikus volt, minél jobban szorítottam, annál közelebb kerültem a kéjek csúcsára. A partneremmel is jobb azóta a szex, ráadásul sokkal több kedvem van hozzá. Mindenkinek ajánlom a hüvelytornát, aki kipróbálja, garantáltan nem fogja megbánni."

Lapozz a folytatáshoz!


4. A pornófilmtől kiszakad belőlem az orgazmus

"A megfelelő hangulatba kerülés sem hiányozhat a palettáról. Minden odaillő illat, hang vagy képi megjelenítés (pornó) serkentőleg hat a szexuális együttlétre."

5. Zuhany az én barátom

Ez a legjobb terep a maszturbáláshoz, ahol kellően el tudom engedni magam. A kádban a forró víz hatására teljesen ellazulok és olyankor jön a csiklandozós zuhanyfej, ami teljesen beindít, és sokkal gyorsabban jutok orgazmushoz általa. Van, hogy egyéb játékokat is bekészítek, a vibrátor is nagyon izgató a víz alatt, és még síkosító sem kell hozzá. A víz kimondottan jót tesz a testemnek mindenféle szempontból, általa sokkal intenzívebben élem meg a szexet is.

6. Jól jöhet egy szexterapeuta

"Életem legjobb döntése volt amikor felkerestem egy szexterapeutát, aki szerencsémre rengeteget tudott segíteni a saját örömszerzésemmel kapcsolatban. Ma már harmonikus párkapcsolatban élek partneremmel, ahol a szex fontos részét képezi a kapcsolatnak."

7. Becsukott szemmel adom át magam az élvezetnek

"Mindent sokkal intenzívebben élek át a legapróbb csókoktól az egészen mély kéjekig, ha csukva van a szemem. Nálam ez a legfőbb trükk és eszméletlen örömöket okoz számomra a szex."

Lapozz a folytatáshoz!


8. Vettem egy dildót

Csak nemrég kezdtem el szexelni, előtte azonban folyamatosan maszturbáltam, de kicsit kényelmetlenül éreztem magam, amikor a lábaim szex közben szét voltak tárva. Ugyanis ha magamnak csináltam, akkor összeszorítottam a lábaimat és közben úgy mozogtam ritmusosan az ágyon, a széken vagy éppen mikor hol ért el a vágy. A lényeg az ülésen volt és a zárt lábakon. Most, hogy barátom van, jobbnak láttam szemléltetni hogyan is jó nekem, hiszen annyira megszoktam, ahogy magamnak csináltam előtte, hogy nem olyan egyszerű az átállás. Szerencsére nagyon türelmes a párom.

9. Merem kimondani, mit szeretnék

"Szerintem az őszinte kommunikáció rengeteget segít a szexben. Rájöttem, hogy nagyon fontos, hogy a párom pontosan tudja, éppen mi okozna örömet a számomra. Amióta legyőztem a gátlásaimat az ágyban, sokkal, de sokkal jobb a szexuális életem!"

10. Fel kellett fedeznem a G-pontomat

"Tapasztalatból mondom, hogy ha nincs izgatva a G-pontom, az orgazmusom se lesz fenomenális. Masztizáskor az ujjammal izgatom, mert a csiklós orgazmus nekem kevés. A pasim már minden ide vágó G-pont trükköt ismer, így őrületes kielégülésekben van részem szex közben is, mindenkinek kívánom, hogy élje át!"

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megdöbbentő bejelentés: félelmetes jelenséget rögzített a NASA napfigyelő műholdja

origo.hu

Rejtett kampányfinanszírozás a fővárosban?

borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

magyarnemzet.hu

Bekeményítettek a hazai autópályákon, mert amíg szépen kérték, senkit nem érdekelt

ripost.hu

Sztárok bulizás közben - Galéria

vg.hu

Hivatalos: kiválasztották a nyertest, a valaha volt legdrágább Duna-híd épül meg Magyarországon, de minden forintját megéri – térkép

origo.hu

Vajna Tímea bikiniben mutatta meg műtéti hegeit

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

ripost.hu

Őrült tavaszi szerelem: 3 csillagjegyre most igazi boldogság vár

ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól