OLDALVONAL

Naponta 12-szer szexelnek, heves hancúrozásról vall a focistafeleség

Wanda Nara és sztárfocista férje nem lassítanak az ágyban, évek óta aktív szexuális életet élnek. Elképesztő a napi együttlétek száma.
  • Szerző: Ripost

Mauro Icardi a Paris Saint-Germain labdarúgója egy nap alatt akár 12-szer is szeretkezik a feleségével, Wanda Narávalírja a The Sun, amely Daniel Adani nyilatkozatára hivatkozik.

Wanda Nara aktív szexuális életet él a férjével

Wanda Nara aktív szexuális életet él a férjével
Fotó: Instagram

Adani, az egykori olasz hátvéd a labdarúgók szexuális szokásairól beszélt egy másik talján legendával, Christian Vierivel. Ők ketten „kotyogták” ki a pletykát Icardiékról, és a napi 12 heves együttlétről.

Mindez aligha okoz gondot a párnak, mert Icardi felesége, Wanda, aki a labdarúgó ügynökeként is tevékenykedik, többször maga beszélt a szexuális életükről. Elárulta például, hogy minden este orálisan kielégíti párját. Azt is elmondta, ha Icardi rosszul játszott egy meccsen, és vereség lett a vége, akkor a férfi nem kívánta a szexet, rá sem nézett a feleségére. Egyébként a napi 12 együttlét aligha túlzás, hiszen Wanda Nara valóban többször felvállalta, hogy igazán aktívak az ágyban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?