TÜZELŐÁLLÁS

„Visszataszító” – botrányos videó, egy nő mellét fogdosta a Forma-1 új sztárja

Veszélyben az újonc pilóta állása? A Haas istálló kemény szavakkal ítélte el újonnan szerződtetett versenyzője viselkedését.
  • Szerző: vav

A Haas Forma-1-es istálló közleményben ítélte el a jövőre az egyik versenyautóját vezető orosz Nyikita Mazepin „visszataszító” viselkedését. A 21 éves pilóta olyan videót töltött fel az Instagramra, amelyen egy nőt molesztál: a mellét fogdossa.

Nyikita Mazepin
Fotó: Instagram

Mazepin – aki pár napja szerződött a Forma-2-ből a királyategóriás csapathoz – gyorsan törölte a felvételt, de az terjedni kezdett az interneten. A videón egy autó anyósüléséről hátranyúlva tapogatja egy nő mellét.

„A Haas F1-es csapata nem ért egyet Nyikita Mazepin viselkedésével, amelyet a közösségi média-oldalára legutóbb feltöltött videóban tanúsított, valamint az istálló visszataszítónak tartja magát azt a tényt is, hogy a felvétel egyáltalán felkerült az internetre”

- írta közleményében az egyesült államokbeli F1-es csapat, amely hozzátette, az ügyet a továbbiakban az istállón belül kezelik.

Mazepin rövidesen a Twitteren kért bocsánatot „nem megfelelő viselkedése” miatt.

„Sajnálom, hogy ezzel támadásoknak tettem ki a Haas Forma-1-es csapatát, amelyet kellemetlen helyzetbe hoztam. Forma-1-es versenyzőként magasabbra kell tennem a mércét saját magammal szemben. Ígérem, hogy tanulni fogok ebből”

- írta a pilóta, aki 2021-ben a másik újonc, Mick Schumacher versenyzőtársa lesz a Haasnál.

És ezeket olvastad már?