TÜZELŐÁLLÁS

Szívszorító harcokat vív Kobe Bryant özvegye: csatázik a seriffel és a saját édesanyjával is

Nincs nyugta Vanessa Bryantnek, aki januárban elvesztette a férjét és egyik kislányát is.
  • Szerző: vav

Vanessa Bryant többfrontos háborút kénytelen folytatni. A január 26-án helikopter-balesetben elhunyt legendás kosaras, Kobe Bryant özvegye a családján belül és kívül is harcolni kénytelen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: AFP

A férjével együtt 13 éves kislányukat, Giannát is elvesztő özvegy édesanyja, Sofia Laine egy spanyol nyelvű tévéműsorban könnyek között panaszolta el, hogy a lánya kidobja őt a házából, ahol eddig együtt éltek, és még az általa használt autót is vissza kell adnia Vanessának.

„A férjem és a lányom váratlanul meghaltak, de az anyám veszi a bátorságot, hogy egy tévéinterjút adjon arról, hogy sír egy autó és egy ház miatt, amik nem az övéi”

- válaszolt a 70 éves nő sirámaira Vanessa Bryant, kiemelve: ahogy húsz éve mindig, ezentúl is támogatni fogja anyagilag a mamáját. Annak ellenére is, hogy szerinte édesanyja sem fizikailag, sem érzelmileg nem segítette őt a tragédia után.

„Több mint fájdalmas látni, mi a legfontosabb anyámnak”

- mondta Vanessa, aki eközben Los Angeles megye seriffjével is hadban áll.

Bryant özvegye kártérítési pert indított a magánszféra megsértéséért, mert a hatóság emberei nyilvánosságra hozták a baleset helyszínén készült fotókat.

Alex Villanueva seriff korábban elmondta: nyolc beosztottja ismerte el, hogy készített vagy továbbított ilyen felvételeket, neki pedig sikerült ezeket gyorsan töröltetnie. Az özvegy szerint ugyanakkor igyekezett eltussolni a történteket, ráadásul attól retteg, hogy az életben maradt gyermekei bármikor szembesülhetnek a borzalmas képekkel.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?