TÜZELŐÁLLÁS

Szikrázott a levegő: összecsapott Dukai Regina két exbarátja

Kőkemény csatákat vívtak egymással. Batiknak fájt jobban a Feczesin elleni pikáns párharc, de a végén a honvédos örülhetett.
  • Szerző: vav

Pikáns párharcot hozott az Újpest és a Honvéd derbije a labdarúgó NB I 5. fordulójában. A 3-2-es vereséget szenvedő hazai csapatba 13 év után gyors góllal visszatért támadó, Feczesin Róbert a vendégvédelemből Batik Bencével vívott kőkemény csatát. Dukai Regina műsorvezető-modell korábbi szerelmei között egy sportszerűtlen jelenet is lezajlott.

A kispestiek a szombat esti rangadón megszerezték idei első pontjaikat a régi rivális lila-fehérek angyalföldi „albérletében”. Pedig a nagy visszatérő Feczesin már a negyedik percben vezetést szerzett az Újpestnek:

Ezután azonban fordított a Honvéd, a 33 éves csatárt pedig a folytatásban még szorosabban fogta Batik. Az első félidő 39. percében, egy bedobásnál helyezkedve Feczesinnek elege is lett a nyakán lihegő 25 éves védőből, távol a labdától kíméletlenül hátrakönyökölt.

Fotó: m4sport.hu

 

Fotó: m4sport.hu

 

Batik eltorzult arccal a gyepre zuhant, a nemi szervét fájlalta.

Fotó: m4sport.hu

 

Fotó: m4sport.hu

Kettejük összecsapásának az adott különös pikantériát, hogy Feczesin korábban jó négy évig járt Dukai Reginával.

Bő egy esztendővel a 2014 végi szakításuk után Batik oldalán talált rá újra a szerelem. Sosem verték nagydobra a kapcsolatukat, de a szép celeb anno a Facebook-oldalán mesélt arról, hogy 2015 decemberében összejött a közös baráti körben megismert focistával.

A nála tíz évvel fiatalabb Batik akkor még a Ferencváros játékosa volt, súlyos sérülésből lábadozott (összesen mintegy két évet kellett kihagynia, csak tavaly nyáron Kispestre igazolva kezdett egyenesbe jönni a pályafutása). Sajtóhírek szerint 2017 elején szakítottak.