TÜZELŐÁLLÁS

Szexre vágyott a szépségkirálynő, ezért dobta az amerikaifocistát

Nagy ziccert hagyott ki Tim Tebow. Az NFL-sztár fogadalmába nem fért bele, hogy a nászéjszakáig lefeküdjön a világszép nővel.
  • Szerző: vav

Még hogy aki balszerencsés a játékban, az mázlista a szerelemben? Tim Tebow-nak mindkét területen kijut a rosszból. Az amerikaifoci-liga 28 éves sztárja szeptember óta csapatot keres, és bár összejött egy meseszép nővel, két hónap után annak is elege lett belőle.

Hogy miért? Ha hinni lehet az amerikai bulvársajtó értesüléseinek, azért, mert Olivia Culpo nem akart várni a szexre a házasságkötésükig. A hívő keresztény Tebow ugyanis híres mély vallásosságáról, ami nem csak azzal jár, hogy a meccsek előtt térden imádkozik.

Már csak azon folyik a vita, hogy a szerelmes üzeneteik, leveleik után vajon tényleg randiztak-e. A végeredmény ugyanaz: a Miss Universe 2012-es győztese nem akart annyit várni a sportoló szigorú fogadalma miatt. Kivált azok után, hogy előző pasija, Nick Jonas (a Jonas Brothers egyik énekese) is tartózkodott a szextől a nászéjszakáig viselt tisztasággyűrűje miatt.

És ezeket olvastad már?