TÜZELŐÁLLÁS

Súlyos eltiltás vár Messire, beszóltak neki a brazilok

Sorra érik a kritikák az argentin labdarúgót, Lionel Messit, aki a korruptnak nevezte a vasárnap véget ért Copa Americát.
  • Szerző: mv

Korrupciót emlegetett és a játékvezetőket szidta Lionel Messi a brazil győzelemmel véget ért Copa Americán. Az ötszörös aranylabdás klasszis bronzérmet szerzett az argentin válogatottal, de nem vette át a medálját, mondván, ezzel a nevét adna a történtekhez.

Messi szavaira azóta többen is reagáltak. A brazilok szövetségi kapitánya, Tite szerint a Barcelona sztárja nem képes elviselni a kudarcot - írja a Fox Sports.

"Egy ilyen földöntúli tehetséggel megáldott embernek több tiszteletet kellene mutatnia, és elfogadnia, amikor legyőzik. Fáj neki a vereség. A játékvezetők a mi kárunkra is tévedtek, de Argentína ellen nem volt gond velük."

A brazilok sztárja, Marquinos ennél is élesebben fogalmazott, szerinte jobb ha Messi hallgat, mert a múltban számos alkalommal neki kedveztek a bírók.

"Sok olyan dolog történt, amivel neki kedveztek a Barcelona és az argentin válogatott tagjaként, de olyankor soha nem tiltakozott a játékvezetőknél. Most veszített, fogadja el."

A Mirror értesülése szerint Messi súlyos büntetést kaphat, akár két éven át nem léphet pályára az argentin válogatottban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?