TÜZELŐÁLLÁS

„Rossz példát mutattam, csalódást okoztam...” – Shane Tusup őszintén vallott

Shane Tusup úgy érzi, mintha kicsit nemkívánatos személy lenne Magyarországon.
  • Szerző: Ripost

Shane Tusup bevallotta, a múltban nem mindig a legjobb megoldást választotta, és ezzel sok embert megsértett az uszodák környékén. Szilágyi Liliána úszó amerikai mestere a hosszabbitas.hu-nak többek között elmondta, nagyon bánja, hogy utólag nem tisztázta ezeket a helyzeteket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Shane Tusup (Fotó: Instagram)

„Hogy megbántam-e valamit? Azt biztos, hogy bizonyos helyzetekben nem mentem vissza tisztázni ezt azt. Hogy nem magyaráztam el egy kávé mellett valakinek, akit esetleg megbántottam vagy a viselkedésemmel rossz szájízt hagytam benne, hogy ez nem személyes, csak egyszerűen a munka és a stressz velejárója, amiért adott esetben elvesztettem a türelmemet. Ezt az esélyt elszalasztottam és ezt ma már nagyon bánom. Rossz példát mutattam, csalódást okoztam sokaknak, pedig sokkal inkább inspirálni szerettem volna az embereket.”

Hozzátette, úgy érzi, mintha nem kérnének belőle, mintha nem merne senki sem lépéseket tenni felé, vagy mintha kicsit nemkívánatos személy lenne Magyarországon. Hosszú Katinka korábbi férje és edzője az összes magyar sportolónak azt üzente, ha segíthet nekik a következő lépcsőfok elérésében, akkor itt van, rendelkezésükre áll.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?