TÜZELŐÁLLÁS

Ronaldo rég izgult ennyire, elképesztő vallomást tett

Újra kitört a Cristiano Ronaldo-mánia Manchesterben. A portugál futballista két góllal tért vissza az Old Traffordra, ahol elképesztő fogadtatásban részesült.
  • Szerző: Ripost

Cristiano Ronaldo nem számított arra, hogy a szurkolók végig az ő nevét fogják énekelni, pedig így történt. A portugál labdarúgó 12 év után tért vissza a Manchester Unitedhez, és gyakorlatilag róla szólt a szombati, Newcastle elleni Premier League-meccs az Old Traffordon. A közönség megállás nélkül őt éltette, ilyen buzdításban még soha nem részesült. Alighanem, erre örökre emlékezni fog. A 36 éves klasszis meghálálta a bizalmat, kezdőként lépett pályára, és két góllal járult hozzá a Vörös Ördögök 4-1-es győzelméhez.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Újra kitört a Ronaldo-mánia Manchesterben

Újra kitört a Ronaldo-mánia Manchesterben
Fotó: AFP

Nem gondoltam volna, hogy kétszer is betalálok – vallotta be Ronaldo, aki 12 év és 124 nap után talált be a Premier League-ben. – Egy gólra igen, de kettőre nem. Nagyra értékelem a szurkolók buzdítását, hihetetlen hangulatot teremtettek. Talán nem látszott, de nagyon izgultam, különösen a kezdés előtt. Nem számítottam rá, hogy a szurkolók végig skandálni fogják a nevemet. Elképesztő fogadtatásban részesültem, meglepett, hogy ennyire szeretnek. Azért jöttem, hogy meccseket nyerjünk a csapattal. Mindenki tudja, hogy Angliában más játszani. Számomra ez a közeg a legkülönlegesebb. Amikor tizennyolc évesen a Manchester Unitedhez szerződtem, nagyszerűen bántak velem, ezért is tértem vissza.”

Nem csak a stadionban, azon kívül is az ötszörös aranylabdásról szólt minden. Túlzás nélkül kitört a Ronaldo-mánia Manchesterben, hiszen a legtöbb szurkoló a portugál sztár hetes számú mezében érkezett az Old Traffordra. Sőt, többen Ronaldo-álarcot viseltek. Folytatás holnap a Bajnokok Ligájában, a Manchester United a Young Boys otthonában lép pályára.

Ronaldo nélkül szenved a Juve

Sorrendben a második olasz bajnoki meccsét bukta el a Juventus Cristiano Ronaldo nélkül. A torinói csapat előbb az Empoli ellen szenvedett vereséget, majd szombaton a Napoli vendégeként is fejet hajtott. A Juve három forduló után egy ponttal a 16. helyen szerénykedik a tabellán. Úgy fest, egyelőre nem tudja pótolni Ronaldót, aki három szezon után augusztusban távozott a rekordbajnok olasz alakulattól.

 

És ezeket olvastad már?