TÜZELŐÁLLÁS

Pánik Schumacher családjában, mindent kifecseghet egy beavatott

Több százezer eurót követel ügyvédje útján a minden titkot tudó bennfentes.
  • Szerző: vav

Immár több mint öt éve titkolja a súlyos síbalesetet szenvedett Michael Schumacher állapotát a családja. Kérdés, meddig sikerül ellenállniuk a kíváncsi közvélemény nyomásának - most ugyanis olyasvalaki pakolhat ki mindenről, aki nemrég még a szűk belső körükhöz tartozott.

A német InTouch magazin értesülése szerint Corinna asszonyék most attól félnek, hogy Schumiék korábbi közösségi médiaszakértője, Alexander Hartmann a nyilvánosság elé tárja mindazt, amit a legendás autóversenyzőről tud. Õ sokáig tanácsadóként a család alapítványának dolgozott, kezelte az Instagram-oldalt, de tavaly nyáron nyilvános indoklás nélkül kitették a csapatból. A háttérben azóta vitáznak a felek, és Hartmann az ügyvédje útján több százezer eurónyi elmaradt jövedelmet követel.

Schumis Ehefrau Corinna ist verzweifelt.

Közzétette: InTouch – 2019. január 27., vasárnap

Amennyiben bíróság elé kerül az ügy, Hartmann kiteregetheti a szennyest: elmondhatja, amit Schumacher állapotáról és a rehabilitációjáról tud. A sztár felesége nem lehet biztos abban, hogy a sértett bennfentes lojális marad-e, vagy bosszúból sárdobálásba kezd.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?