TÜZELŐÁLLÁS

Meglepetésbuli, Törőcsik is megjelent Mészöly szülinapi partiján

A héten ünnepelte 78. születésnapját Mészöly Kálmán - nem akármilyen társaságban.
  • Szerző: Ripost

Az egykori 61-szeres magyar válogatott labdarúgót, Mészöly Kálmánt az otthonában köszöntötték, és jókora meglepetésekben volt része. Fia, Mészöly Géza a %%-nak elmondta, édesapja egyik ámulatból a másikba esett.

"Óriási buli volt, Budakeszin, apuék házában tartottuk, és elég nagy csapat jött össze. Apu nagyon jól érezte magát, ült a kis foteljában és tátotta a száját, borzasztóan boldog volt. Hol elérzékenyült, hol tiszta szívből nevetett."

Az egyik legnagyobb meglepetést Törőcsik András feltűnése jelentette. Az Újpest korábbi legendás futballistája kulcsembere volt annak a magyar válogatottnak, amely Mészöly Kálmán vezetésével az 1982-es spanyolországi világbajnokságon szerepelt.

"Azt hiszem, Törőcsik Andris megjelenése volt a legnagyobb hatással apura. Nagyon meghatódott, amikor meglátta régi játékosát, megölelték egymást. Ha apunak egy nevet kéne mondania az 1982-es magyar vb-csapatból, akkor az Törőcsiké lenne, ő volt a kedvence, szinte mindent megengedett neki. Azóta is nagyon szeretik egymást."

A régi barát, Charlie is megjelent. Az énekes dalokkal kedveskedett a Szőke Sziklának.

"Charlie énekelt, elhangzott a Skandináv éjszakák, és a New York, New York. Apu nagyon szereti Charlie dalait, régi barátság az övék. Jól sikerült napon vagyunk túl, erre sokáig emlékezni fogunk."

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?