TÜZELŐÁLLÁS

Meglepetésbuli, Törőcsik is megjelent Mészöly szülinapi partiján

A héten ünnepelte 78. születésnapját Mészöly Kálmán - nem akármilyen társaságban.
  • Szerző: Ripost

Az egykori 61-szeres magyar válogatott labdarúgót, Mészöly Kálmánt az otthonában köszöntötték, és jókora meglepetésekben volt része. Fia, Mészöly Géza a %%-nak elmondta, édesapja egyik ámulatból a másikba esett.

"Óriási buli volt, Budakeszin, apuék házában tartottuk, és elég nagy csapat jött össze. Apu nagyon jól érezte magát, ült a kis foteljában és tátotta a száját, borzasztóan boldog volt. Hol elérzékenyült, hol tiszta szívből nevetett."

Az egyik legnagyobb meglepetést Törőcsik András feltűnése jelentette. Az Újpest korábbi legendás futballistája kulcsembere volt annak a magyar válogatottnak, amely Mészöly Kálmán vezetésével az 1982-es spanyolországi világbajnokságon szerepelt.

"Azt hiszem, Törőcsik Andris megjelenése volt a legnagyobb hatással apura. Nagyon meghatódott, amikor meglátta régi játékosát, megölelték egymást. Ha apunak egy nevet kéne mondania az 1982-es magyar vb-csapatból, akkor az Törőcsiké lenne, ő volt a kedvence, szinte mindent megengedett neki. Azóta is nagyon szeretik egymást."

A régi barát, Charlie is megjelent. Az énekes dalokkal kedveskedett a Szőke Sziklának.

"Charlie énekelt, elhangzott a Skandináv éjszakák, és a New York, New York. Apu nagyon szereti Charlie dalait, régi barátság az övék. Jól sikerült napon vagyunk túl, erre sokáig emlékezni fogunk."

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Sós vendégváró finomságok
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?