TÜZELŐÁLLÁS

Már árulják a jegyeket az Európa-bajnokság budapesti meccseire

Szerdán elindult a jegyértékesítés a jövő januári, magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság budapesti mérkőzéseire.
  • Szerző: SK

Bíró Szabolcs, a szervezőbizottság vezetője az Eurohandball 2022 Nonprofit Kft. szerdai online sajtótájékoztatóján elmondta, hogy napijegyekkel, családi jegyekkel és bérletekkel is készülnek, első körben pedig a nyitónapi napijegy, a budapesti csoportbérlet, a Budapest Aréna-bérlet és a Final Weekend-bérlet nevű belépők váltak elérhetővé, illetve az élménycsomagok értékesítése is elkezdődött. A nyitónapra – az extra programokkal – már 7900 forinttól lehet normál, 5900 forinttól családi jegyet vásárolni. A budapesti csoportkör bérletének ára 20 900 forinttól indul.
A belépés 3 éves korig és a mozgássérültek számára ingyenes lesz, a 4-18 év közöttiek és a 65 éven felüliek pedig 25 százalékos kedvezményt kapnak. A vásárlásra a watchgamesseemore.com honlapon és az okostelefonos alkalmazásban van lehetőség. Bíró hangsúlyozta, hogy az alkalmazást tekintik legfőbb kommunikációs felületüknek, és a torna ideje alatt „digitális útlevélként” lehet majd használni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: MTI


A következő szakaszban lehet majd jegyeket és bérleteket venni a többi magyarországi helyszínre, és a budapesti középdöntőre is.
A decemberi, dániai női Eb-n a mérkőzések ütemezése komoly kritikákat kapott a résztvevő csapatoktól, így az európai szövetség (EHF) ennek újratervezése mellett döntött, és további pihenőnapokat iktatott a jövő januári férfitorna menetrendjébe. A 24 csapatos kontinensviadal 2022. január 13-án kezdődik és 30-án ér véget. Öt helyszínen – Budapesten, Szegeden, Debrecenben, Kassán és Pozsonyban – 65 mérkőzésre kerül sor a 18 nap alatt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?