TÜZELŐÁLLÁS

Rejtélyes családi dráma, hármas gyilkosság vet árnyékot a Forma-1 futamára

Most Hamiltonék harca is másodlagos: hármas gyilkosság előzte meg a versenyt. A pályaigazgatót és szerelmét lelőtte a férj, aki aztán öngyilkos lett.
  • Szerző: Ripost

A Magyar Nagydíj után bő háromhetes nyári szünetre vonult a Forma–1 mezőnye, de a vasárnapi (15.00, tv: M4 Sport) Belga Nagydíjjal elkezdődik a világbajnoki versenyszezon második fele. Folytatódik tehát a címvédő (és 195 ponttal éllovas) Lewis Hamilton, valamint az utóbbi évek legveszélyesebb trónkövetelője, Max Verstappen (187 pont) izgalmas párharca. Spa-Francorchamps aszfaltcsíkjára azonban kivételesen nem csak a szokásos felhők és az Ardennek hegyvonulata vett árnyékot. Két hete ugyanis mindmáig rejtélyes családi dráma – egyik – halálos áldozata lett a legendás pálya igazgatónője.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nathalie Maillet-t és új szerelmét lelőtte a férje, majd ő is öngyilkos lett

Nathalie Maillet-t és új szerelmét lelőtte a férje, majd ő is öngyilkos lett
Fotó: Facebook/circuitspa

Az 51 éves Nathalie Maillet-t ugyan augusztus 15-én lőtte agyon a férje az otthonukban, de a megrázó ügyben máig új és újabb részletek borzolják a kedélyeket. Egy biztos: a férj, Franz Dubois azóta is tisztázatlan körülmények között az asszonnyal együtt megölte a Maillet társaságában lévő brüsszeli ügyvédnőt, Ann Lawrence Durviaux-t is – mint kiderült, Nathalie szerelmét –, majd öngyilkos lett a fegyverrel.

A sajtó eleinte féltékenységi drámaként tálalta a történteket, de ez a forgatókönyv azóta megdőlt.

„Szakítottak, Nathalie elmondta a férjének, hogy beleszeretett Ann Lawrence-be. Folyamatban volt a válásuk, Franzon nem látszott harag, találkozott is velük. Szó sincs arról, hogy megcsalt férjként más karjaiban találta volna a feleségét”

– nyilatkozta a meggyilkolt ügyvédnő közeli ismerőse.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Séverine Cirlande (@sevcir) által megosztott bejegyzés

A legújabb infirmációk szerint sokkal inkább a válás anyagi részletein veszhettek össze a végzetes napon. Tanúk és a biztonsági kamerák felvételei bizonyítják: előzőleg mindhárman együtt vacsoráztak egy étteremben. A vagyonmegosztáson vitatkozva vesztették el az önuralmukat, majd fizettek, távoztak – és órákkal később mindhármukat holtan találták.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?