TÜZELŐÁLLÁS

Fontos hírt kaptak a kézilabda-szurkolók

Hosszú évekig minden fontos mérkőzésről a közmédia sugároz majd.
címkék:
  • Szerző: SK

2025 decemberéig az M4 Sport lesz a kizárólagos otthona az összes női- és férfi-kézilabda világeseménynek. A közelmúltban az Európa-bajnokságokról is megkötött megállapodás értelmében ezen időszak alatt a közszolgálati sportcsatorna összesen három női és három férfi vb, valamint két-két Eb kizárólagos hazai közvetítője lesz. Mindez különös jelentőséggel bír, hiszen 2022-ben a férfi, 2024-ben a női a kontinensviadal társrendezője lesz Magyarország.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: AFP

A magyar válogatottak mellett természetesen a többi együttes összecsapását is élvezhetik a közmédia nézői. Valamennyi találkozót élőben közvetíti az m4sport.hu oldal, de az M4 Sport is kiemelt terjedelemben számol be a történésekről: A január 13-án kezdődő férfi világbajnokságról például 49 mérkőzést mutat meg.

 

Jelentősége és időtartama miatt ez egy már-már történelmi megállapodás. A vb-k és Eb-k mellett a 2021-es és 2024-es olimpiát is közvetítjük, ezen kívül az idei női olimpiai selejtezőtornát is, amit a tervek szerint március 19–21 között rendeznek meg. A nézők velünk valóban nem maradnak le a világesemények egyetlen pillanatáról sem, hiszen az összes mérkőzést megmutatjuk az M4 Sporton és/vagy az m4sport.hu oldalon” – mondta Székely Dávid, az M4 Sport csatornaigazgatója.

címkék:
És ezeket olvastad már?