TÜZELŐÁLLÁS

„Féltettem az életem” – erőszakkal vádolja exe a világsztárt

Zűrös nőügyek Alexander Zverev életéből. A 23 éves teniszklasszis másik volt barátnője gyereket vár tőle.
  • Szerző: vav

Az utóbbi napokban egymást érték az Alexander Zverev magánéletével kapcsolatos botrányos hírek. Az orosz származású, de már Németországban született világbajnok teniszezőről előbb kiderült, hogy gyereket vár tőle a modell Brenda Patea (augusztusban szakítottak, és azóta szóba sem állnak egymással). Aztán ezzel a hírrel szinte egy időben előrukkolt a vádjaival Zverev még korábbi párja, Olga Saripova. Az alacsonyabb szinten játszó teniszezőnőből lett fotós egy orosz hírportálnak elmondta: a világhírű sportoló többször tettleg bántalmazta.

Fotó: Instagram

„Egyszer fojtogatott egy párnával. Többször megpróbáltam kiszökni a szobából, de nem engedett. Végül ki tudtam szabadulni, és mezítláb elrohantam egy telefonnal”

- emlékezett vissza Saripova egy 2019-es, New York-i esetre a US Open idejéről.

„Aznap Dásával (Danyiil Medvegyev feleségével – a szerző) és egy barátnőmmel sétálni mentünk. Kicsit sokáig maradtunk, ami feldühítette Saschát. Amikor visszaértem a hotelbe, összevesztünk. Ezután vált erőszakossá. A szökésem után a hotel oldalsó bejáratánál ért utol, a falhoz nyomott és azt mondta, senki sem törődik velem, bármit teszek. De szerencsére ebben a pillanatban többen arra jöttek, és velük kijutottam az utcára”

- mesélte a Bildnek a 23 éves lány, aki nem titkolja: többször is előfordult, hogy Zverevnek eljárt a keze.

„De mindig igyekeztem elfelejteni, és magamat hibáztattam. Egyszer aztán végképp félelmetessé vált a helyzet. Akkor már valóban az életemet féltettem”

- mondta.

S hogy miért éppen most hozakodott elő a vádakkal? Állítása szerint azért, mert nem akarta besározni a világranglistán hetedik teniszező jó hírét. Most azonban már kész nyíltan beszélni a történtekről.

„Most két volt barátnője is nagy visszhangot kiváltva beszél róla. Visszaért hozzá a bumeráng. Mindenkinek meg kell fizetnie a tetteiért, és felelősséget vállalnia az érintettekkel szemben: legyen az egy gyerek vagy éppen erőszak”

- mondta Saripova, akivel előbb 15 éves korukban, aztán 2018 végétől néhány hónapig járt Zverev.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

crazy Olya (@olyasharypova) által megosztott bejegyzés,

A teniszező és menedzsmentje eddig nem reagált a súlyos vádakra.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?