TÜZELŐÁLLÁS

Első a válogatott, Szoboszlai tovább növelné az értékét

Európai sztárcsapatok sora érdeklődik Szoboszlai Dominik iránt. A magyar labdarúgó egyelőre kizárólag a válogatottra koncentrál.
  • Szerző: mv

Immár Szoboszlai Dominik a második legdrágább magyar labdarúgó. A Salzburg 18 éves játékosának értékét 12 millió euróra becsülik, de a sztárklubok ennek a háromszorosát is megadnák érte. Szoboszlai a %%-nak elmondta, egyelőre kizárólag a soron következő két válogatott-mérkőzésre koncentrál.

"Azért dolgozom minden nap, hogy a válogatottat és a klubcsapatomat is segíteni tudjam. Nem tudom, meddig lehet fokozni az értékem, de azon vagyok, hogy jó teljesítménnyel tovább növeljem."

A kétszeres válogatott játékos rendszeresen értesül arról, hogy sztárcsapatok érdeklődnek iránta, de egyelőre nem foglalkozik a hírekkel.

"Elolvasom a híreket, beszélgetünk róla a menedzseremmel, de ennél több nincs. Természetesen örülök neki, hogy ilyen csapatokkal hoznak kapcsolatba. Még nem döntöttem a folytatásról, csak a két válogatott meccs után foglalkozom a klubdolgokkal."

A magyar válogatott szombaton Eb-selejtezőn Azerbajdzsánban lép pályára, három nappal később pedig Budapesten Wales együttesét fogadja.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Karácsonyi menüötletek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?