TÜZELŐÁLLÁS

Eldőlt, játszhat-e Dzsudzsák újra az Eb-résztvevő válogatottban

Marco Rossi nem köntörfalaz. A sikeres szövetségi kapitány világosan elmondta az álláspontját.
  • Szerző: vav

Marco Rossi szövetségi kapitány a Kossuth Rádió Sportvilág című műsorában többek között arra is reagált, hogy Dzsudzsák Balázs célja visszatérni a magyar labdarúgó-válogatottba és játszani a részben hazai Európa-bajnokságon.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László

Az 56 éves olasz szakember az MTI jelentése szerint most megerősítette: a másodosztályból nem fog játékost behívni a keretébe, azaz nekik nincs esélyük szerepelni a nyári Európa-bajnokságon. Ez vonatkozik több korábbi válogatott játékosra, így a 108-szoros válogatottsági rekorder Dzsudzsákra, valamint Korhut Mihályra, Pátkai Mátéra és Feczesin Róbertre is (előbbi kettő a DVSC-ben, utóbbi kettő a Vasasban játszik az NB II-ben).

Marco Rossi
Fotó: mlsz.hu

„Én tiszteletben tartom a játékosok döntését, nekik is tiszteletben kell tartaniuk az enyémet. Az NB II-ből senki nem lesz válogatott, mert ez a bajnokság nemzetközi szinten nem versenyképes. Nem gondolhatjuk, hogy egy Ajka, Nyíregyháza, vagy Haladás elleni mérkőzés megfelelően felkészít arra, hogy valaki Lengyelország, Franciaország, vagy Portugália ellen lépjen pályára”

- mondta a világ legjobb tíz kapitánya közé választott Rossi.

És ezeket olvastad már?