TÜZELŐÁLLÁS

Dzsudzsák szerződése a Vidi továbbjutásán múlhat

Könnyen lehet, hogy Dzsudzsák Balázs is árgus szemekkel figyeli a Vidi FC Bajnokok Ligája-menetelését.
  • Szerző: mv

Dzsudzsák Balázst két hete a hazatéréséről faggatták, és rejtélyes választ adott a kérdésre. A magyar válogatott csapatkapitánya már nem zárja ki az esélyét annak, hogy az NB I-ben folytassa karrierjét.

"Nem tervezem, nincs a lehetőségek között az NB I, de soha ne mondd, hogy soha, én mindig próbálom ehhez tartani magam. Nem fogom azt mondani, hogy ezer százalék, hogy nem, mert mi van, ha ne adj' isten az igazolási időszak végén mégis itthon maradok?"

A 31 éves szélsőnek lejárt a szerződése az al-Vahdánál, amely nem marasztalta. Ez azt jelenti, hogy ingyen igazolható, nem kell átigazolási díjat fizetni érte. Jelenleg a Ferencvárosnál készül, de ennél többről nincs szó. Mindössze formában tartja magát, a zöld-fehérek nem szeretnék őt szerződtetni.

Azonban más lehet a helyzet a Vidi FC-vel, amely jelenleg a Bajnokok Ligája-selejtezőjében vitézkedik. A fehérváriak már a harmadik körben járnak,kedden 1-1-re zártak a Malmö otthonában, vagyis előnyös helyzetből várják a hazai visszavágót.

Ha a Vidi túljut a Malmőn, akkor egyrészt egyetlen párharc választja el a BL-csoportkörtől, másrészt pedig biztosan az Európa-liga főtábláján folytathatja. Ez pedig vonzó lehet Dzsudzsák Balázsnak, aki hosszú idő után először léphetne pályára a nemzetközi porondon egy klubcsapat tagjaként.

Habár Dzsudzsák jelenleg a Fradival edz, rendre feltűnik a Vidi meccsein. Számos barátja játszik a fehérváriaknál, vagyis nem lenne idegen terep számára a klub. Lehet, hogy a Malmö elleni továbbjutáson múlik Dzsudzsák szerződése?   

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?