TÜZELŐÁLLÁS

Dzsudzsák edzője kerek perec megmondta, kell-e neki a magyar focista

Ennyit a rövid kalandról az Al-Ainnál? Rossz hírt kapott labdarúgó-válogatottunk csapatkapitánya: már az utódával tárgyalnak.
  • Szerző: vav

Hosszabb sajtószemle jelent meg az egyesült arab emírségekbeli al-Ain FC hivatalos honlapján, amelynek egyik bejegyzésében szó esik Dzsudzsák Balázsról is – hívta fel a figyelmet a Nemzeti Sport. A klub beszámolója szerint Pedro Emanuel vezetőedző azt javasolta a vezetőségnek, hogy a magyar légiós helyett igazoljanak egy másik szélsőt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Instagram

A klub honlapján megjelent hosszú összefoglaló többek között kitér arra, hogy az al-Ain június 20-án kezdi a felkészülést orvosi vizsgálatokkal, majd július elsején edzőtáborba utazik a csapat, minden bizonnyal Abu-Dzabiba.

A januárban kinevezett vezetőedző, Pedro Emanuel (a fenti képen balra) a játékoskeret alakításáról tett nyilatkozatait is idézik, egyebek mellett a Dzsudzsák Balázzsal kapcsolatos kérdéskört is.

„Pedro Emanuel Caio, Kodjo Laba, Baujrzan Iszlamhan és Siotani Cukasza megtartása mellett tette le a voksát. A vezetőedző ugyanakkor egy másik játékost preferálna Dzsudzsák Balázs helyett, egy olyan szélsőt, aki mindkét oldalon bevethető”

– írja az alainclub.ae, amelynek Instagram-oldaláról az is kiderül: már javában tárgyalnak a Dzsudzsák helyére kiszemelt holland szélsővel.

Ahogy arról beszámoltunk, a magyar válogatott támadó sorsa a levegőben lóg, az egyesület még nem hosszabbította meg Dzsudzsák június 30-án lejáró szerződését, ráadásul helyi sajtóhírek szerint a játékosok fizetését is megfelezhetik.

A válogatott szélső május elején tért haza a Külügyminisztérium segítségével, legutóbb a Puskás Arénában rendezett Honvéd-Mezőkövesd Magyar Kupa-döntőn tűnt fel.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?