TÜZELŐÁLLÁS

Álpap és drón is zaklatja a beteg Schumachert

Borzalmas lehet így élni: minden létező furfanggal igyekeznek betörni Michael Schumacherék magánszférájába a vagyont érő képekre vadászó lesifotósok. A család és a biztonsági személyzet résen van, de az ő életüket is megkeseríti a küzdelem.
  • Szerző: HG

Vagyonokat érne a lesifotósoknak, ha elsőként sikerülne lencsevégre kapniuk az otthonában kezelt Michael Schumachert. A svájci Blick szerint ezért minden cselt, olykor botrányos, felháborító trükköket is bevetnek.

Másfél éve csak csepegtetik az információkat a súlyos síbalesetet szenvedett autóversenyző állapotáról. A Formula–1 legendájáról fotót még nem is közöltek azóta, hogy csodával határos módon egyáltalán életben maradt.

Odahaza sincs nyugta

Schumi menedzsere, Sabine Kehm nemrég bejelentette, hogy a hétszeres világbajnok állapota apró lépésekkel ugyan, de javul. Néhány hónapja már a család svájci villájában, a Genfi-tó partján ápolják. Itt azonban egy új problémával is szembe kell nézni.

Az első fotóra vadászó fotósok közül az utóbbi időben többen is próbálkoztak teleobjektívvel fényképet készíteni. Sőt, előzőleg már a grenoble-i, majd a lausanne-i kórházi kezelés során is résen kellett lenni miattuk. Előfordult, hogy egyikük papnak öltözve igyekezett Schumacher közelébe jutni.

Újabban helikopterrel, sőt távirányítású drónnal is felszerelkezve lesnek be a sztár birtokára, hátha sikerül lencsevégre kapniuk valami érdekességet. Kehm már a Spanyol Nagydíj idején is panaszkodott erre:

Elsősorban francia paparazzók próbálkoznak, nem tartják tiszteletben Michaelék privát szféráját.

A család és biztonsági személyzet természetesen felvette a harcot a pofátlan betolakodókkal. Többek között elsötétített üvegfelületekkel védekeznek, és ha csak lehet, ki sem teszik a lábukat az épületből.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?