Létrehozva: 2021.02.13.

Tud járni Michael Schumacher? Elszólták magukat a barátok

Sokakat érdekel, hogy tud-e járni Michael Schumacher és hogy mi lehet most a Forma1-es versenyzővel. A barátai kikotyogtak néhány információt.

Szerző Ripost

2013 decemberében szenvedett brutális síbalesetet Michael Schumacher. Az egész világ azért drukkolt, hogy a kómába helyezett Forma-1-es legenda felépüljön. Az állapotáról szűkszavúan nyilatkozott a család, majd amikor átszállították svájci otthonába, teljes hírzárlatot rendeltek el.

Akkoriban arról cikkeztek, hogy idegsebészek szerint lehetetlen, hogy felépüljön a hétszeres világbajnok, az agyát ért ütés miatt olyan maradandó sérülései lehetnek, amely miatt csak vegetál. Máskor arról lehetett hallani, hogy éber kómában van, a családtagjai hangjára reagál, de se mozogni, se beszélni nem képes.

Mindenki azt találgatja, milyen állapotban lehet Michael Schumacher – Fotó: AFP

Csak a családhoz és a sportolóhoz közelálló barátok láthatták és láthatják azóta is Michael Schumachert. Hogy ki léphet be hozzá, azt Michael felesége, Corinna dönti el.

Jean Todt egyike a szerencséseknek, akik bebocsátást nyertek. A Ferrari egykori csapatfőnöke azt nyilatkozta, hogy szoktak együtt tévét nézni Schumacherrel.

„Gyakran látom Michael, havonta egyszer-kétszer meglátogatom. A válaszom ugyanaz, mint korábban. Küzd. Mindig óvatos vagyok az ilyen kijelentésekkel, de ez igaz. Nem adja fel, tovább harcol – mondta.

Todt azt is bevallotta, kapcsolatuk már nem olyan, mint régen volt. Mint mondta, „csak azért, mert már nincs ugyanolyan kommunikáció, mint korábban volt”. Hogy ezzel arra utalt-e, hogy nincs közös témájuk vagy éppen arra, hogy Schumacher képtelen beszélni, nem fejtette ki.

Bernie Ecclestone is meglátogatta a versenyzőt. Úgy fogalmazott, reménykedett benne, hogy Michael Schumacher maga áll ki és nyilatkozik az egészségügyi állapotáról.

„Most azonban még sajnos nincs közöttünk. De ha jobban lesz, biztos minden kérdésre válaszolni fog” – fogalmazott a Forma-1 atyja.

Tud járni Michael Schumacher?

Schumacher egykori menedzsere, Willi Weber is azok között van, akiktől megtagadták a látogatást. És bár nem láthatta személyesen egykori kliensét, mégis nyilatkozott az állapotáról.

„Michael súlyosan megsérült. Mindenki azt hiszi, már tud járni, de ez nem igaz. A felépülése ugyanis nem halad olyan jó ütemben, mint azt várták. Ezért nem akarja Corinna, hogy lássam. Mert szerinte elárulnám a sajtónak, mi is az igazság. Pedig csak szeretném megszorítani Michael kezét vagy megsimogatni az arcát” – mondta utalgatva arra, szerinte milyen állapotban lehet a Forma-1-es versenyző.

(via)

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Felbukkant egy újabb halálos vírus

origo.hu

Kiestek a mélyen kivágott felsőből Vajna Tímea hatalmas mellei

borsonline.hu

Édes fotó: így tartja ölében újszülött testvérét Szegedi Fecsó kisfia

magyarnemzet.hu

Ukrajna eltalált két oroszországi olajtárolót + videó

ripost.hu

Mandula Ádám szabadulása után a magánéletéről vallott

mandiner.hu

Már a tengerentúlon is aggódnak a románokért

origo.hu

Alig takarja a melltartó az egykori szépségkirálynő mellét

ripost.hu

Hoppá! Összejött a Kőgazdag Fiatalok két botrányhős sztárja? Dubajban romantikáznak

ripost.hu

A csillagok nem hazudnak: ebből a 3 jegyből lehet milliomos

ripost.hu

Ez lenne a világ legrövidebb IQ-tesztje? Csupán egyetlen kérdésből áll, mégis sokakon kifog

ripost.hu

Erre vártak a magyar autósok: Jelentős árcsökkenés jön a benzinkutakon, ekkor érdemes tankolni

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SPORT

Hosszú Katinkának már a kislánya is szurkolt az uszodában

SPORT

Bugyi és melltartó nélkül válogat az üdítők között a botrányhősnő - Videó