OLDALVONAL

Tévés műsorvezető lenne az internet magyar kedvence

Tizenhat éves korában változott meg Budavári Fülöp élete, miután elkezdett keményen edzeni. Azóta már 110 ezren követik Instagramon, és hazánk egyik legnépszerűbb sportolójának, Babos Tímeának is a jó barátja lett.
  • Szerző: ST

Duci kisfiú volt Budavári Fülöp, de manapság már az ő kidolgozott testét csodálják a nők. A 22 éves korára fantasztikus fizikumot felépítő influenszer élete a középiskolában változott meg.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Instagram

„Ducibb kissrác voltam, sokat számítógépeztem és nem voltam igazán sportkedvelő. Aztán úgy döntöttem, hogy ezen változtatok, szerettem volna jobban kinézni és sportos lenni. Elkezdtem sűrűn látogatni a konditermet, ahol személyi edzőhöz jártam, és a táplálkozásra is nagyon odafigyeltem”

– mondta el a nak Budavári Fülöp, akinek azóta már van személyi edző végzettsége.

A közösségi médiában hatalmas sikere van Budavárinak, Instagram-oldalát két éve kezdte el tudatosan építgetni, azóta pedig már 110 ezren követik a social menedzserként dolgozó sportembert. Sok rendezvényen megfordul, itt találkozott a hazánk első számú női teniszezőjével, Babos Tímeával is, akivel azóta nagyon jó barátok lettek.

„Timivel egy eseményen találkoztunk, itt pár mondatot beszéltünk. Azóta viszont már olyan jó barátátokká váltunk, hogy Párizsba is elutaztunk, és sok közös programunk van. Szoktunk együtt teniszezni, boldog vagyok, hogy tanítgatja nekem ezt a sportágat. Arra jöttem rá, hogy a barátság mellett az egyik példaképem is lett”

– mesélte a Babos Tímeával való kapcsolatáról.

Babos Tímeával nagyon jó barátok lettek:

Az egyre ismertebb Budavári célja, hogy televíziós műsorvezető legyen, emiatt jelenleg is médiaiskolába jár. Hamarosan tehát még többen megismerhetik a nevét az országban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?