TÜZELŐÁLLÁS

Szoboszlai ekkor csatlakozik a magyar válogatotthoz

A magyar labdarúgó-válogatott az ausztriai Saalfelden am Steinernen Meerben folytatja a felkészülést az Európa-bajnokságra. Szoboszlai Dominik egyelőre nem csatlakozott a kerethez.
  • Szerző: Ripost

Szoboszlai Dominik csütörtökön csatlakozik a magyar válogatott keretéhez, amely Ausztriában készül az Eb-re. Ez azt jelenti, hogy a RB Leipzig játékosának kevesebb, mint egy hete marad arra, hogy helyet szerezzen magának a nemzeti csapat Európa-bajnoki keretében, hiszen Marco Rossi szövetségi kapitány június elsején szűkíti a jelenlegi 29-ről 26 tagúra a csapat létszámát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A müncheniek kedvenc sztárfodrásza nyírja a haját

A müncheniek kedvenc sztárfodrásza nyírja a haját
Fotó: MTI

Szoboszlai ebben az évben még nem lépett pályára, két hete, május 10-én kezdte el az edzéseket az RB Leipzig tagjaként.

„Ha június elsejéig megfelelő állapotban lesz, akkor számítani fogok rá a szűk keretben is. Ha viszont nem, akkor kénytelenek leszünk visszaengedni klubjához” – mondta korábban Marco Rossi szövetségi kapitány az M4 Sportnak, valamint az mlsz.hu-nak Szoboszlai kapcsán.

A magyar válogatott az Európa-bajnokságon június 15-én a címvédő portugálokkal, négy nappal később a világbajnok franciákkal találkozik a Puskás Arénában, majd június 23-án a 2014-ben vb-aranyérmes németek ellen Münchenben zárja a csoportkört.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?