OLDALVONAL

Szexi pólóslányok várnak a szurkolókra a Duna Arénában

Igazi bombázókkal találkozhatnak azok a drukkerek, akik kilátogatnak a Duna Arénába, a vasárnap kezdődő női vízilabda Európa-bajnokságra.
  • Szerző: ST

Bíró Attila együttese a nyitónapon, 19 órától Horvátországgal játszik. Hazai pályán joggal reménykedhetnek érmes helyezésben Gurisatti Grétáék, hiszen a tavaly nyári, kvangdzsui világbajnokságon a 4. helyen végeztek. Egy valamiben azonban biztos az élmezőnyben lesznek a mieink, hiszen a kontinenstorna legszebb lányaiból több is a keret tagja. Összeállításunkban a válogatott négy legszexibb játékosát választottuk ki.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Gurisatti Gréta

A Dunaújváros szuperszexi pólósa nagyon motivált az Eb előtt, egy nyilatkozatában azt mondta, hogy az aranyérmet kell célul kitűzni. A 23 éves Gurisatti azért abban is reménykedhet, hogy nem jár úgy, mint a legutóbbi Európa-bajnokságon, ahol a második találkozón eltört az orra, majd ezt követően egy speciális maszkban kellett játszania.

Gurisatti Gréta
Fotó: Instagram

Gangl Edina

A keret egyik legrutinosabb tagja a 29 esztendős Gangl Edina. A fantasztikus alakkal rendelkező kapus nagy álma, hogy egyszer olimpiai aranyérmet nyerjen. A tanári diplomával rendelkező játékos korábban lapunknak elárulta, hogy pályafutása után szívesen elhelyezkedne egy iskolában.

Rybanska Natasa

Első Európa-bajnokságára készül az UVSE fiatalja, Rybanska Natasa. A 19 éves göndör hajú szépség korábban szerepelt a szlovák utánpótlás-válogatottban is, de 2018-ban bemutatkozott a magyar felnőtt-csapatban, a kvangdzsui vb-n is ott volt.

Rybanska Natasa
Fotó: Instagram

Szilágyi Dorottya

Az egri Szilágyi Dorottya három évesen Dél-Afrikában tanult meg úszni, hat évesen pedig Új-Zélandon vízilabdázni. 2011-ben azonban két évre abbahagyta a játékot, majd visszatérése után beindult a karrierje. Korábban modellként is kipróbálta magát. Párja szintén sportoló, a Nyíregyháza kosárlabdázója, Bus Iván.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?